Beşiktaş maçı izle beIN Sports 1 Sarpsborg BJK canlı yayın

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında, Sarpsborg Beşiktaş canlı izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. beIN Sports 1 canlı yayın ile ekranlara gelecek Beşiktaş maçı izleme yolları sayfamızda yer alıyor. Saat 23:00’te başlayacak karşılaşmada Avusturyalı hakem Harald Lechner düdük çalacak. Lechner’in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Sarpsborg Stadı’nda oynanacak karşılaşmadan Beşiktaş’ın 3 puanla ayrılması büyük önem taşıyor. Siyah beyazlı temsilcimiz grupta topladığı 4 puanla son sırada yer alıyor. Beşiktaş bu maçı kaybederse gruptan çıkma şansını zora sokacak. Bu sezon Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş'ın Sarpsborg'u 3-1 mağlup ettiği maç, iki takımın Avrupa arenasında karşı karşıya geldiği ilk eşleşmeydi.

29 Kasım Beşiktaş maçı izleme yolları gecenin merak konusu. UEFA Avrupa Ligi Sarpsborg 08 Beşiktaş canlı izleme linki futbol severler tarafından araştırılıyor. I Grubu’nda Sarpsborg, Genk ve Malmö ile mücadele eden Beşiktaş, grupta geride kalan 4 maçta topladığı 4 puanla son sırada bulunuyor. Beşiktaş için bu maçı kazanmak, son maçlar öncesi gruptan çıkma adına büyük önem arz ediyor. Avrupa kupalarında Norveç takımlarıyla oynadığı son dört maçın üçünü kazanan Beşiktaş (1M), daha önceki beş karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (2B 2M). Avrupa arenasında Norveç'te çıktığı dört deplasman maçının hiçbirini kazanamayan Beşiktaş (1B 3M), bu karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü. İşte, Sarpsborg Beşiktaş maçı canlı izleme linki.

SARPSBORG BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

Bu sezon Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş'ın Sarpsborg'u 3-1 mağlup ettiği maç, iki takımın Avrupa arenasında karşı karşıya geldiği ilk eşleşmeydi.

Avrupa kupalarında Norveç takımlarıyla oynadığı son dört maçın üçünü kazanan Beşiktaş (1M), daha önceki beş karşılaşmada tek galibiyet alabilmişti (2B 2M).

Avrupa arenasında Norveç'te çıktığı dört deplasman maçının hiçbirini kazanamayan Beşiktaş (1B 3M), bu karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü.

Tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa kupalarına katılan Sarpsborg, Avrupa'da oynadığı 12 maçta da gol atmayı başardı (toplam 20 gol).

Sarpsborg, bu sezon Avrupa kupalarında oynadığı altı iç saha maçında da yenilgi yüzü görmedi (4G 2B).

Avrupa Ligi gruplarında bu sezon en az isabetli pas yapan (686) ve isabetli pas yüzdesi en düşük (%60.9) takım Sarpsborg.

Bu sezon Avrupa Ligi gruplarında en fazla ikili mücadele kazanan takım Beşiktaş (266).

Bu sezon Sarpsborg'un Avrupa Ligi gruplarında attığı altı golün beşinde Patrick Mortensen (3) ve Kristoffer Zachariassen'in (2) imzası var.

Bu sezon Avrupa Ligi gruplarında en fazla hava topu kazanan oyuncu Sarpsborg'dan Joonas Tamm (30; Dame N'Doye ile eşit).

Beşiktaş formasıyla ilk 11 çıktığı son üç resmi maçta dört gole doğrudan katkı sağlayan Mustafa Pektemek (3 gol & 1 asist), siyah beyazlı ekip adına Avrupa Ligi gruplarında en fazla asist yapan oyuncu konumunda (2).

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle Pepe, Gary Medel, Ryan Babel, Gökhan Töre, Enzo Roco ve Gökhan Gönül maç kadrosunda yer almazken, bu isimlere Portekizli yıldız Ricardo Quaresma da eklendi. Hafif ağrıları bulunan Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmeyerek Norveç kafilesine alınmadı. Böylece Siyah-beyazlılar, sakatlığı bulunan 7 futbolcu ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ile UEFA'ya verilen takım listesinde ismi olmayan Atiba ve Güven Yalçın'ın da eklenmesiyle Sarpsborg 08 karşısında 10 oyuncusundan yoksun...

215. RANDEVU

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 215. mücadelesinde... Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 214 maçta rakiplerine 82 kez üstünlük kurdu. 86 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 285 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 305 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, Sarpsborg maçıyla UEFA Avrupa Ligi'nde 113. kez sahada yer alıyor. Adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonunda bugüne kadar 112 maç yapan siyah-beyazlı ekip; 51 galibiyet, 23 beraberlik ve 38 mağlubiyet aldı. Bu organizasyondaki maçlarında rakip fileleri 179 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 136 gol gördü.

DEPLASMANDA ZORLANIYOR

Beşiktaş, bu sezonki Avrupa mücadelesinde kötü bir deplasman performansı gösterdi. Avrupa kupalarında 5 dış saha maçına çıkan siyah-beyazlılar, bir kez galibiyet alabildi. İki maçı berabere tamamlayan Beşiktaş, deplasmanda rakiplerine iki kez mağlup oldu. Beşiktaş, Sarpsborg maçıyla ayrıca Avrupa kupalarında 108. kez deplasman mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlı takım, dış sahadaki 107 karşılaşmadan 26'sını kazandı. Rakiplerine konuk olduğu 21 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı takım, 60 müsabakada ise yenildi. Dış sahada 121 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 196 gol gördü.