Şansal Büyüka, Aykut Kocaman'a cevap verdi

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Orduspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman yaptığı açıklamalarda LİG TV'yi eleştirirken, LİG TV Genel Yayın Müdür Şansal Büyüka'dan Kocaman'a cevap geldi.

'LİG TV KENDİNE DÖNÜP BAKMALI'

Aykut Kocaman LİG TV'yi eleştirirken; 'Yayıncı kuruluş kendine dönüp bakmalı. Bizim kulübemize, bizim oyuncularımıza kadar her yere odaklanırs adaha iyi olur. Herkese eşit mesafe olmalarını diliyorum' dedi.

ŞANSAL BÜYÜKA: ALLAH AŞKINA AYKUT HOCAM

Aykut Kocaman'a cevap veren Şansal Büyüka, "Sevgili Aykut Hoca'ma sadece bir sorum var. Hoca allah aşkına bu Meireles'in cezası 11 maçtan 4 maça nasıl düştü, nasıl düştü be hoca. Lig TV görüntüleri ile düşmedi mi hoca. Yapma.. Bir yandan Fatih Hoca şikayet eder kameralar beni çeker diye, bir taraftan Aykut Hoca şikayet eder. Ne İsa'ya ne Musa'ya misali hakikaten herkes işini keşke yayıncı kuruluş kadar düzgün yapabilse.

BİZİ KİMSE BASKI ALTINDA TUTAMAZ

 İki tarafta da şöyle bir gayret var. Baskı altında tutalım. Bizi de baskı altında kimse tutamaz, bugüne kadar tutamadı da. İkincisi ben duyuyorum, kulağıma geliyor.


FATİH HOCA'YI MİSAFİR KABUL EDER MİSİNİZ?

G.Saray'ın CEO'su Dİgiturk Genel Müdürünü aramış, "Fatih Hoca'yı misafir kabul eder misiniz?" diye. Gelen misafire biz hayır mı diyeceğiz. Gelen misafirin başımızın üstünde yeri var. Sezon başında F.Bahçe kötü gidiyor. Alex meselesi var. Başkan Aziz Yıldırım aradı, "Ben NTV'ye çıkıyorum, Aykut Hoca da size gelse davet etseniz" dedi. Ben de Hay hay başkan dedim. Başımızın üstünde yeri var. Aykut Hoca geldi, 2 saat konuştu. O eleştirilen Aykut Hoca çığ gibi destek alarak gitti. Biz bize konuk olmak isteyene başımızın üstünde yeri var. Fatih Hoca, Aykut Hoca, Samet Hoca, Tolunay Hoca olur. Yeri geldiğinde göstereceğiz, Fatih Hoca'nın yaptıklarını tasvip etmek mümkün mü, her şeyi söylemedik mi, sevgili Aykut Hocam yapmayın, herkes işe kendi penceresinden bakıyor. 21 kamera var, hepsi talimata göre diziliyor. Keyfi konmuyor. Maçtan önce kamera yerlerini temsilci geliyor, bakıyor. Yüreğin yetiyorsa kamerayı 2 santim kenara koy bakalım ne olacak, pat diye cezayı yiyorsun. Nasıl olabilir, Bir hocaya bir futbolcuya kamera bağlamak. Meireles'in cezası indi, G.Saraylılar hücum etti, "F.Bahçe'nin avukatlığını yapmayın" diye. Emre'nin küfürleri kameraya takıldı işte, doğrusu yanlışı hepsi takılıyor. O zaman da F.Bahçe camiası ayaklanıyor, Emre'nin üstüne kamera çevriliyor. Öyle ise Meireles'in üzerine çevirmesek ne olacaktı, Melo'nun tek tek görüntülerine baktık, tükürüğe rastlamadık. Bu işler hep sezon sonları hortluyor. O onun adamı bu bunun adamı, kulis yapıp acaba benim önümümü kesiyor. Bu işlerle işimiz olmaz kardeşim. Biz kendi işimize bakıyoruz. Herkesin başımızın üstünde yeri var, gelebilirler. Biz istediğimizi söyleyemeyeceksek, istediğimizi soramayacaksak zaten burada konuk etmeyiz. Ondan da kimsenin şüphesi olmaz. Ha odunu eline al vur diyorsanız bizim böyle bir uslubümüz yok kimse kusura bakmasın. Yani biz kendimiz çeki düzenliyiz. Digiturk'ün değerini bilsinler, fazla efendi davranıyoruz, fazla aşağıdan alıyoruz, fazla hoşgörülüyüz' dedi.