Şampiyonluk şansı %51 FB aleyhine

“Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenmesinden sonra fikstür biraz Fenerbahçe aleyhine döndü. Sarı-Lacivertli ekibin önümüzdeki 9 maçında Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanı, iç sahada Beşiktaş maçı var. Şampiyonluk ihtimali %51 FB aleyhine.”

AKŞAM SPOR

Sarı-Lacivertliler'de hem futbolcu hem hoca olarak önemli başarılar elde eden, kulübün en büyük efsaneleri arasında gösterilen Aykut Kocaman, Play Spor'a yaptığı açıklamalarda şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı yorumlar yaptı. İşte Kocaman'ın o ifadeleri: "Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup ettikten sonra avantaj onların lehine döndü. Fenerbahçe, kalan 9 maçını kazanıp şampiyon olabilir ancak sezon başındaki o enerji yok. Çok fazla istek ve arzu içerdeki kırılma puan kayıplarına sebebiyet verdi.

O ENERJİ ÇOK GÖZÜKMÜYOR!..

İki takımın başabaş gittiği, rakiplerinden bu kadar koparak gittiği bir lig hatırlamıyorum. Çok ilginç bir süreç. Fikstür biraz Fener'in aleyhine döndü gibi gözüküyor. F.Bahçe sezon başındaki zihinsel, fiziksel ve ruhsal enerjisini tekrar yakalarsa kalan 9 maçı kazanma becerisine sahip. Şu anda o enerji çok gözükmüyor. Maç kazanıyor ama geriye düştükten sonra kazanmak için uğraşıyor. İlk 20-25 dakikada 2-0, 3-0'ı yakalayan takımdan daha uzak

KONFERANS'TA KUPA GELEBİLİR

Fikstür biraz Fenerbahçe'nin aleyhine döndü gibi gözüküyor. Fenerbahçe sezon başındaki zihinsel, fiziksel ve ruhsal enerjisini tekrar yakalarsa kalan 9 maçı kazanma becerisine sahip. Şu anda o enerji çok gözükmüyor. Fenerbahçe, Konferans Ligi'ni kazanabilir. Fenerbahçe; ligin ilk yarısındaki yüksek enerjisine kavuşursa, Konferans Ligi'nde final görmesi, hatta finale geldikten sonra da finali kazanması olasılıkların dışında değil."