Şampiyonluk primi hayır kurumlarına

Josef de Souza, “Şampiyonluğu kazanırsak ve prim alırsak, bu primi Brezilya ve Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlamayı düşünüyorum.” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza şunları söyledi: "Türkiye'de en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor. Her zaman çok transfer yapmak kalite getirmez. Elimizde az ama öz seçenek var. Joker de Souza için taraftara teşekkürler. Joker ben değilim Necip. Çünkü tüm pozisyonlarda oynuyor. Futbol saha çizgileri içinde kalırsa Beşiktaş bu yarışın en büyük favorisidir. Beşiktaş'a geldiğim dönemde G.Saray ve F.Bahçe de benimle ilgilendi ama pazarlık sürecinde en dik duruşu Beşiktaş gösterdi. İlk sezonumda F.Bahçe'de 48 maç oynadım. Aziz Yıldırım o dönem başkandı. Menajerimi aradılar. Menajerim de beni aradı kulüp bulmam istendiğini bildirdi. Şampiyonluğu kazanırsak ve prim alırsak, bu primi Brezilya ve Türkiye'deki hayır kurumlarına bağışlamayı düşünüyorum."

Beşiktaş'ın Valentin Rosier ısrarı

ABOUBAKAR İDMANDA

Bu arada, eşi doğum yaptığı için Portekiz'e giden Aboubakar, dünkü idmana çıktı. Sakatlıkları devam eden Montero ve Ghezzal bireysel çalışmalarına devam etti.

ÖZEL! Hakem camiası hemfikir: Yabancı hakem, Türk hakemliğine darbe olur