Şampiyonluk günü! Muhtemel 11'ler: Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftası öncesinde şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemeye çok yaklaşan Trabzonspor, bugün sahasında Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlayacak. İşte tarihi karşılaşmanın muhtemel 11'leri...

AKŞAM-AA

Trabzonspor, bugün Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlayacak. Ameliyat olan Trondsen ve Peres, sezonu kapattı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Yukatel Kayserispor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve ligde Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyen Anthony Nwakaeme ile Hüseyin Türkmen ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

SAAT: 20.30

STAT: Medical P.ark

YAYIN: beIN Sports 1

HAKEM: Atilla Karaoğlan

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Vitor Hugo, Ahmetcan, Denswil, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Visca, Djaniny, Cornelius

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fernando, Poli, Doğukan, Luiz Adriano, Ndao, Haji Wright

Rıdvan Dilmen'den ortalığı karıştıracak "yasa dışı dinleme" iddiası!

MAÇ DEV EKRANLARDAN İZLENECEK

Trabzonspor taraftarlarının Avni Aker Millet Bahçesi ve Trabzon Meydan Parkı'na kurulacak dev ekranlardan bordo-mavili takımın Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecekleri bildirildi.

Digiturk'ün yazılı açıklamasında, Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçının dev ekranlardan ücretsiz yayımlanması için Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile iş birliği yapıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen beIN Sports Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, şunları ifade etti:

Süper Lig'in resmi yayıncısı olarak, Trabzonspor taraftarlarının ve Trabzon şehrinin, şampiyonluğun ilan edilmesi muhtemel olan Antalyaspor maçının heyecanını yaşayabilmesi için elimizden geldiğince katkıda bulunmak istedik. Karşılaşmanın Trabzon Meydan Parkı ve Avni Aker Millet Bahçesi'nde kurulacak olan dev ekranlardan yayımlanması için Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile hiçbir ücret talep etmeden iş birliği yaptık.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Trabzonspor taraftarları adına iş birliklerinden dolayı beIN Sports'a teşekkür ederek, "Onlar sayesinde taraftarlarımız, Trabzon'daki şampiyonluk maçının heyecanını hep birlikte yaşayabilecek. Tüm taraftarlarımızı yarın Trabzon Meydan Parkı ve Avni Aker Millet Bahçesi'ne davet ediyorum." açıklamasında bulundu.

Erman Toroğlu'ndan olay sözler: İsmail Kartal, Ali Koç'un kucağına bombayı koydu

TRABZON'DA ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Spor Toto Süper Lig'de lider konumundaki Trabzonspor'un taraftarları, takımlarının yarın kendi sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maç öncesi adeta şehre akın etti.

Yurt içinden ve yurt dışından Trabzon'a gelen bordo-mavili taraftarlar, şampiyonluk yolunda takımlarına destek olmak için 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda bir araya geldi.

Aslen Aydınlı olup Almanya'nın Dortmund kentinden Trabzon'a gelen Önder Sarıoğlu, AA'ya, yarın oynanacak maç için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Sarıoğlu, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonucu Trabzonspor'un bu akşam dahi şampiyon olma ihtimalinin olduğunu ifade ederek, "Bu sene o sene, inşallah hayırlısıyla şampiyon oluruz." dedi.

Belçika'dan hava muhalefeti ve aktarmalardan dolayı 24 saat sonra kente gelen Alperen Usta ise dün saat 10.00'da yola çıktığını, bir gün sonra ise şehre ulaştığını anlattı.

Usta, şehre geldiğindeki şampiyonluk atmosferinden oldukça etkilendiğini dile getirerek, "İnan ki değdi. Trabzonspor için her şeye değer. İsterlerse beni Amerika'ya çağırsınlar, koşa koşa giderim. Gerekirse gemiyle gerekirse uçakla gerekirse yayan giderim." diye konuştu.

Şampiyonluk heyecanı yaşamak için yıllardır beklediklerini aktaran Tamer Şahin de Hollanda'dan Trabzon'a geldiğini aktararak, doğuştan Trabzonsporlu olduğunu vurguladı.

Şahin, futbolu özellikle 2010-2011 yılından beri takip etmeye başladığını belirterek, şunları kaydetti:

Şampiyonluğu herkes istiyor. Nereye gidersen git, Hollanda da bile Trabzonspor bayrakları asılı. Sadece görmek bile değer. Şehrin farkı olduğu o kadar belli oluyor ki inanılmaz bir duygu. Geçen gün Trabzonspor bir video paylaştı, 'efsaneler' diye. Orada ağlamayan insan ben tanımıyorum. Çok değişik bir camiayız, bence bu bizi çok güzel yapıyor.

Almanya'nın Stutgart kentinden dün yola çıkan Samet Baki ise 10 yıldır Trabzonspor'u takip ettiğini dile getirdi.

Baki, çocukluğundan beri şampiyon olmak için beklediklerini vurgulayarak, "Şampiyonluk maçı için Almanya'dan geldim. Şampiyonluğa hasret kaldık, çok seviniyorum. 2 yılda bir Trabzonspor'un maçı için Trabzon'a geliyorum." ifadelerini kullandı.

Murat Günaydın da şampiyon olmaya sadece 1 puan kaldığını anımsatarak, bu sezon Trabzonspor'un şampiyon olacağını söyledi.

"Kendinizi İsmail Kartal'ın yerine koyun..." Maç sonu olay sözler

TARAFTARI ÖNÜNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Fırtına, Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maçın son antrenmanını taraftarı önünde gerçekleştirdi.

Medical Park'ta 12 bin dolayında bordo-mavili taraftar, meşaleler ve "Şampiyon Trabzonspor" tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu antrenman öncesi taraftarlar, üçlü çektirdi. Teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcular da tek tek taraftarları selamladı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç oynandı.

Ameliyat olan Trondsen ve Peres'in yer almadığı antrenmanda Hüseyin Türkmen takımdan ayrı koşu yaptı. Nwakaeme ise takımla çalışmalara başladı.

Antrenman bitiminde teknik direktör Abdullah Avcı, kucağında çocuğu olan bir baba ile fotoğraf çektirdi. Taraftarın, "Hocam seni yaratana kurban olayım. Ben 32 yıl bekledim, her yerde bekledim. Biz yaşayamadık. Şu anda ben yaşıyorum, oğlum da yaşıyor. Şu çocuğa yaşattınız ya Allah hepinizden razı olsun." dedi. Bunun üzerine de Avcı, "Hepimizden razı olsun. Keyfini çıkartın." dedi.

Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk toplantısında uzlaşma çıkmadı