Şampiyonluk emeklilik ikramiyesi değil

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in hedefinde F.Bahçe Başkanı Ali Koç vardı. “Buradan MHK ve TFF'ye sesleniyorum, uyarıyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Türk futbolundan emekli olmayı planlayanlar size sempatik gelebilir. Bırakın, sene sonunda sessiz sedasız çekilsinler.”

AKŞAM SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kayserispor maçının ardından sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Özbek'in hedefinde sezon sonunda görevini bırakacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç vardı. Başkan Dursun Özbek, Rams Park'ta oynanan müsabakayla ilgili hakem kararlarını eleştirdi ve aynı zamanda MHK ile TFF'ye seslendi: "Haksızlığı hak kabul edenler, yıllardır sürdürdükleri çırpınışların sonuna geldiler. Buradan MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu'na sesleniyorum, uyarıyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Türk futbolundan emekli olmayı planlayanlar size sempatik gelebilir. Bırakın, sene sonunda sessiz sedasız çekilsinler. Sahada adalet arayışımıza kimsenin gölge düşürmesine izin vermeyin."

BİZİM KIBLEMİZ BELLİ

"Fenebahçe daha önce 'Aynı masaya oturmayız' derken, şimdi sizi yayına çağırdılar. Bu karar değişiminin nedeni sizce nedir?" sorusuna Başkan Özbek, "Bizim kıblemiz belli. Günlük gelişmelere, esen rüzgara göre yelken açmayız. Biz haktan ve adaletten yanayız. Şimdi ne değişti? Bu sorunun muhatabı Fenerbahçe Başkanı. Bir gün 'Masaya oturmam" diyorsun, bir gün 'Yayına çıkalım' diyorsun. Cevabı sayın başkanın vermesi daha doğru olacak" ifadelerini kullandı.

ORGANİZE BİR KÖTÜLÜK

Kayserispor karşılaşmasında yaşanan hakem kararları ise Başkan Özbek, "Maçta verilen hakem kararlarını izlediniz. Ligde standartsızlık söz konusu. Ne yapmak istediklerini görüyoruz. Bu böyle devam etmeyecek. Galatasaray'ın kenetlenmesiyle bu tip kirli oyunlar sonuçsuz kalacaktır. Galatasaray organize bir kötülükle karşı karşıya. Bunların tek amacı Galatasaray'ın zafer yürüyüşüne engel olmak. Bizi durdurmak için yaptıklarını görüyoruz ve şaşırmıyoruz. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece beyhude çalışmalardır. Gerektiğinde herkese gerektiği gibi konuşmasını bilirim. Bunlar son çırpınışlar" dedi.