Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı bugün devam edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve 4'üncü çeyrek final biletleri bu gece sahibini bulacak. Bugün oynanacak iki karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.

Paris Saint-Germain ve Bayern Münih'in çeyrek finale yükseldiği Avrupa'nın kulüp düzeyindeki en büyük turnuvasında bu akşam iki takım daha tur atlayacak. İşte son 16 turu rövanş maçlarında bu gecenin programı:

MANCHESTER CITY - KOPENHAG

İlk maçı Danimarka'da 3-1'lik skorla kazanan Manchester City, Galatasaray'ın grubundan ikinci sırada çıkan Kopenhag'a karşı avantajını koruyup çeyrek final biletini almak istiyor.

Etihad Stadyumu'nda TSİ 23.00'te başlayacak mücadeleyi Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek ve TV8,5 şifresiz yayınlayacak.

TEKNİK ADAMLAR NE SÖYLEDİ?

Pep Guardiola, Manchester City: Kopenhag gerçekten iyi organize olmuş ve çok kompakt bir takım. Oradaki ilk maçta gerçekten iyiydik. Manchester United ve Galatasaray'a Kopenhag maçlarında ne olduğunu biliyoruz. Kopenhag, gerçekten çok güçlü bir ekip. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış olmamız güzel ve umarım tekrar çeyrek finale yükselebiliriz. Ancak Kopenhag'a saygı duyuyoruz ve her şeyin olabileceğini biliyoruz.

Jacob Neestrup, Kopenhag: Dünyanın en iyi takımına karşı dezavantajlı ve deplasmanda olduğumuzu biliyorum; bu imkansıza yakın bir görev. Ancak geçen sezon Parken'da City'ye karşı gördük ki 35 dakika boyunca geride olabilirsiniz ve sonra bir durum dinamiği değiştirir. Bu tür durumları kovalamalıyız. UEFA ülke katsayısına çok önem veriyorum. Bu yüzden maçı bırakmayacağız.

REAL MADRID - RB LEIPZIG

Almanya'daki maçta Brahim Diaz'ın muhteşem golüyle kazanan Real Madrid, Bernabeu'da da avantajını koruyarak çeyrek finale yükselmeye çalışacak.

İtalyan hakem Davide Massa'nın yöneteceği mücadele TSİ 23.00'te başlayacak ve Exxen canlı yayınlayacak.

TEKNİK ADAMLAR NE SÖYLEDİ?

Carlo Ancelotti, Real Madrid: En iyi Real Madrid'i sahada göstermemiz gerekecek. Bu tur henüz bitmedi. İlk ayağı kazandık, hem iyi şeyleri hem de geliştirebileceğimiz alanları değerlendirdik. Hazır olduğumuzu ve gelişim göstereceğimizi düşünüyorum. Leipzig geçiş hücumlarında çok tehlikeli bir takım. Dikkat etmemiz gerekiyor.

Marco Rose, Leipzig: Turu geçebileceğimize inanıyoruz. Eğer ikna olmasaydık, evimizde kalırdık. Gece olağanüstü bir sonuç elde edeceğimize inanarak yatacağız. Biraz şansa ihtiyacımız var ama bu konuda ilham verebiliriz. İlk maçta Real Madrid'e onlarla başa baş mücadele edebileceğimizi gösterdik. İşte buradayız ve bunu tekrar göstermeye hazırız.