Şampiyonlar Ligi'nde son 16 heyecanı bugünü başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu bugün oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmalarda Kopenhag-Manchester City'yi konuk ederken Leipzig'de Real Madrid ile evinde karşı karşıya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, bugün oynanacak Kopenhag - Manchester City ve Leipzig Real Madrid karşılaşmalarıyla başlayacak.

KOPENHAG - MANCHESTER CITY

Galatasaray'ın da yer aldığı gruptan ikinci olarak çıkmayı başaran Kopenhag, kendi sahasında grubunu lider bitiren Manchester City'i ağırlayacak. Saat 23:00'te başlayacak mücadele TV 8.5'tan şifresiz ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Kopenhag: Grabara; Ankersen, McKenna, Diks, Jelert; Mattsson, Falk, Diogo Gonçalves; Elyounoussi, Claesson, Achouri

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Aké; Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Foden; Álvarez, Haaland

LEIPZIG - REAL MADRID

Manchester City'nin ardından grubunu ikinci bitiren Leipzig, son 16'da Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden Real Madrid'i zorlu maçta ağırlayacak. Grubunu 6'da 6 yaparak lider tamamlayan Real Madrid ise Almanya'da alacağı avantajlı skorla evindeki maça rahat çıkma hedefinde. Saat 23:00'te başlayacak maç EXXEN'den ekranlara gelecek.

MUHTEMEL 11'LER

Leipzig: Gulácsi; Henrichs, Orbán, Klostermann, Raum; Seiwald, Schlager; Olmo, Simons; Openda, Šeško

Real Madrid: Lunin; Carvajal, Nacho, Tchouameni, Mendy; Valverde, Kroos, Camavinga, Brahim Díaz; Vinícius Júnior, Rodrygo