Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var? 2 Ekim 2024 maç programı

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı. Mücadeleleri kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu, ''Bugün hangi maçlar var?'' sorusunu merak ediyor. Bugünün önemli karşılaşmalarından ikisi, Arda Güler'in forma giydiği Real Madrid ve Kerem Aktürkoğlu'nun forma giydiği Benfica maçı olarak ön plana çıkıyor. Peki, Real Madrid ve Benfica hangi takımlarla mücadele edecek? Bugün hangi maçlar var? İşte 2 Ekim 2024 maç programı…

Bugün hangi maçlar var? sorusu, özellikle futbol tutkunları tarafından araştırılıyor. Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi mücadeleleri olduğunda bu soru sıklıkla tekrarlanabiliyor.

2 Ekim 2024 maç programı incelendiğinde, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun forma giydiği takımların mücadeleleri olduğu görüldü. Bu nedenle pek çok futbolsever, ''Lille maçında Arda Güler oynayacak mı?'' ve ''Atletico Madrid maçında Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı?'' sorularını da merak ediyor.

Peki, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var?, Arda Güler oynayacak mı? ve Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı?

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün 2 karşılaşma saat 19:45'de başlayacak. Bunun yanı sıra 7 karşılaşma saat 22:00'da başlayacak. İşte 2 Ekim 2024 maç programı;

19:45 Girona - Feyenoord

19:45 Shakhtar D. - Atalanta

22:00 Lille - Real Madrid

22:00 Benfica - Atl Madrid

22:00 Liverpool - Bologna

22:00 D. Zagreb - Monaco

22:00 Aston Villa - Bayern Münih

22:00 Leipzig - Juventus

22:00 Sturm Graz - Club Brugge

LİLLE MAÇINDA ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Bugün saat 22:00'da Lille ile Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için karşı karşıya gelecek. Henüz ilk 11 kadroları açıklanmadı.

Ancelotti'nin elinde hücum hattında Arda Güler'in yanı sıra Rodrygo, Endrick ve Vinicius Junior gibi isimler bulunuyor.

Son olarak Ancelotti, Rodrygo ve Vinicius Junior'a hücum hattında şans vermişti. Arda Güler'in ise Lille maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

ATLETİCO MADRİD MAÇINDA KEREM AKTÜRKOĞLU OYNAYACAK MI?

Kerem Aktürkoğlu, Benfica ekibine transfer olduktan sonra attığı goller ve asistlerle pek çok futbol tutkunun dikkatini çekti.

Bugün gerçekleşecek Benfica - Atl Madrid maçında da Kerem Aktürkoğlu'nun sahada olması bekleniyor.