Şampiyon olmaya hazırız!

Brezilya'nın yıldız oyuncusu Neymar Dünya Kupası için iddialı konuştu.

"Sakatlandığımda gerçekten çok korktum. O gün ağladım ve gece uyuyamadım. Final hayali kuruyoruz. Daha önümüzde final için 3 maç var. Şampiyon olmaya hazırız ve buna odaklandık."

2022 Dünya Kupası'nın favorilerinden Brezilya, son 16 turunda Güney Kore'yi 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Sambacılar'ın maçtaki ikinci golünü kaydeden Neymar, Brezilya Milli Takım tarihine adını yazdırdı. Katar 2022'deki ilk golünü kaydeden tecrübeli futbolcu, Pele ve Ronaldo'dan sonra 3 farklı Dünya Kupası'nda gol atan 3. Brezilyalı olarak tarihe geçti. Sakatlıktan golle dönen yıldız oyuncu, milli takım formasıyla 76 gole ulaşarak, efsane isim Pele'ye bir adım daha yaklaştı. Neymar, 77 golle Brezilya Milli Takım tarihinin en golcü oyuncusu konumunda bulunan Pele ile arasındaki gol farkını 1'e indirdi.

GÜNDE 11 SAAT TEDAVİ

Neymar, Güney Kore maçının ardından soruları cevapladı. Yaşadığı sakatlıkla ilgili sorulara cevap veren Brezilya'nın yıldızı, "Gerçekten çok korktum. O gün ağladım ve gece uyuyamadım. Fizyoterapi çalışmalarıma çok önem verdim. Günde 11 saat, sabah 5-6'ya kadar fizik tedavisi uyguladık ve fedakarlığın yararını gördüm" ifadelerini kullandı. Brezilya'nın 30 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Dünya Kupası'nda hedefl erinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Neymar açıklamasında, "Final hayali kuruyoruz. Daha önümüzde final için 3 maç var. Şampiyon olmaya hazırız ve buna odaklandık" diye konuştu.