Şampiyon 4 köşe

09:53'te ilk bildirim geçen sezon takımda kiralık oynayan Stefano Denswil için yapıldı. 09:54'te Jens Stryger Larsen açıklaması geldi. 09:55'te Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile şov devam etti.

AKŞAM

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, transfer borsasını da çok hızlı açtı. Bugün açılacak olan resmi transfer gongunun çalmasına saatler kala Karadeniz ekibi, üst üste KAP'a transfer bildirimleri yaptı.

1 dakika arayla yapılan 3 bildirimde yer alan 4 önemli isim taraftarı coşturdu. Karadeniz ekibinin bildirim yaptığı ilk isim Stefano Denswil oldu.

Saat 09:53'te KAP'a düşen bildirim, geçen sezon Trabzonspor'un başarısına kiralık olarak önemli bir katkı veren Hollandalı oyuncunun tapusuyla satın alındığını müjdeliyordu.

3+1 yıllık imza atan Denswil'e her yıl için 1 milyon 250 bin euro yıllık ücret 4 yılda toplam 3 milyon 200 bin euro imza parası, menajerine de yüzde 5 komisyon ödenecek

CORNELIUS'UN ARKADAŞI GELDİ

Karadeniz ekibinin 09.54'te KAP'a bildirdiği ikinci bomba Danimarkalı Jens Stryger Larsen oldu. Udinese ile bu sezon sonunda mukavelesi sona eren 31 yaşındaki Danimarkalı hem sağ bek hem de sol bekte görev yapabiliyor.

Danimarka Milli Takımı'nda da 49 maç oynayıp, 3 gol atan Larsen'in, Katar 2022 kadrosunda da yer alması bekleniyor. Geçen sezon İtalya Serie A'da sadece 11 karşılaşmada şans bulan Larsen, 1 de asist yaptı. Danimarkalı oyuncunun transferinde Andreas Cornelius'un aracı ve etkili olduğu biliniyor.

PAŞA'NIN ÇİFTESİ DE FIRTINA'YA

Trabzonspor'un dünkü şovunun son halkası Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat oldu. Kasımpaşa ile geçen sezon iyi bir çıkış yapan iki genç oyuncu, önümüzdeki sezon Karadeniz ekibinin başarısı için ter dökecek.

09.55'te KAP'a bildirilen iki genç oyuncudan Eren Elmalı'nın ana mevkiisi sol bek olsa da sağ bekte de görev yapabiliyor. Eren 2 kez de milli oldu. Ön libero bölgesinde görev yapan Doğucan Haspolat ise aynı zamanda sağ bekte de oynayabilen bir isim.