Samet Aybaba sürprizi! 6 ay olmuştu, geri dönüyor

Samet Aybaba Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde 1. Lig ekibi Eyüpspor'un gündemine gelen ancak anlaşma sağlanamayan Samet Aybaba, rotasını tekrar Süper Lig'e kırdı. Tecrübeli çalıştırıcı kendisine gelecek teklifleri bekliyor.

Son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran ve 6 aydır boşta olan Samet Aybaba, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Azerbaycan Milli Takımı için görüşmeler yapan Samet Aybaba, son olarak Eyüpspor'un gündemine girmişti.

Emre Belözoğlu'ndan yılın transferi! Fenerbahçe'ye de kendisi getirmişti

SAMET AYBABA ROTASINI YENİDEN SÜPER LİG'E KIRDI

Zafer Turan ile yollarını ayıran Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, Samet Aybaba ile görüşse de anlaşma sağlanamamış, İstanbul ekibi daha sonra göreve Hamza Hamzaoğlu'nu getirmişti. Bu temas sonrası rotasını tekrar Süper Lig'e kıran Samet Aybaba, gelecek teklifleri beklemeye geçti.

SAMET AYBABA'NIN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine 1993 yılında Kayserispor'da başlayan Samet Aybaba daha sonra sırasıyla Adana Demirspor, Ankaragücü, Vanspor, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Trabzonspor, Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Bucaspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor'da görev almıştı.

2 KUPASI VAR

66 yaşındaki çalıştırıcının 2000-01 sezonunda Gençlerbirliği ve 2002-03 sezonunda Trabzonspor ile Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

'Müzesi kupa dolu takım istiyorum' dedi, Süper Lig deviyle görüştü! James Rodriguez...