Samet Aybaba bombası! Hatayspor derken yeni adresi…

Samet Aybaba'nın yeni takımının neresi olacağı merak ediliyor. Yaklaşık 1 sene önce Adana Demirspor'dan ayrıldığından beri boşta olan tecrübeli teknik adamın adı Hatayspor'la anılmıştı. Samet Aybaba'nın adı Akdeniz ekibiyle anılsa da Bordo-Beyazlıların ilk tercihi konumunda değil. Detaylar haberimizde…

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Samet Aybaba'nın yeni durağının neresi olacağı belirsizliğini koruyor. Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ve Azerbaycan Milli Takımı da dahil birçok Süper Lig ekibinden teklifler alan Samet Aybaba, bir türlü imza aşamasına gelememişti.

SAMET AYBABA AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI'NIN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Önder Karaveli sonrası Beşiktaş'ın gündemine geldiği iddia edilen Samet Aybaba, söz konusu haberleri yalanlamıştı. Azerbaycan Milli Takımı için görüşmeler yapan tecrübeli teknik adam, anlaşma zemini sağlayamamış ve imzalar atılmamıştı.

FLAŞ! Ozan Tufan ve Jose Sosa'nın yerine 40 milyon euroluk orta saha Fenerbahçe'ye...

HATAYSPOR İDDİALARI

Samet Aybaba son olarak Hatayspor'un gündemine geldi. Ömer Erdoğan'la yolların ayrılması halinde Akdeniz ekibinin Samet Aybaba'yı göreve getireceği iddia ediliyordu. Bordo-Beyazlılarda tecrübeli teknik adamın adı masaya gelse de ilk tercihler arasında yer almadı.

Yeni sezon öncesi Süper Lig'de teknik direktör hareketliliği yaşanırken Samet Aybaba'nın yeni bir maceraya atılmak istediği ve kendisine gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü kaydedildi.

Kevin De Bruyne yeni sezonda forma giyeceği takımı duyurdu! İngiltere bunu konuşuyor

SAMET AYBABA'NIN 2 KUPASI VAR

Teknik direktörlük kariyerine 1993 yılında Kayserispor ile başlayan Samet Aybaba'nın 2000-2001 sezonunda Gençlerbirliği, 2002-03 sezonunda ise Trabzonspor'la birer Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Mert Hakan Yandaş transferinde son dakika! Bu kez reddedilemeyecek rakam