Salih Uçan Süper Lig'in flaş takımına transfer oluyor! Büyük sürpriz...

Salih Uçan'ın yeni adresi belli oluyor. Başakşehir'de kiralık olarak sezonu tamamlayan ve Beşiktaş'a geri dönen Salih Uçan, siyah beyazlı ekibin Abdülkerim Bardakcı transferinde kullanılabilir. Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael'in Milli futbolcuyu kadroda düşünmediği iddia edildi.

Salih Uçan... Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2012 yılında potansiyeliyle dikkatleri üzerine çeken ve kendisinden çok şey beklenen tecrübeli futbolu, kariyerinde bir türlü bekleyen sıçramayı yapamadı.

SALİH UÇAN'IN KARİYERİ HAYAL KIRIKLIKLARIYLA GEÇTİ

4,75 milyon euro gibi yüksek bir bedelle Roma'ya kiralanan Salih Uçan orada da kendini bulmamış ve daha sonra birçok kulübe kiralanmıştı. Empoli macerası sonrası Alanyaspor'un yolunu tutan Salih Uçan, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Beşiktaş'a transfer olmuştu.

FLAŞ! Vedat Muriqi rekor rakamla transfer oluyor! Samuel Eto'o'yu katladı

BEŞİKTAŞ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Beşiktaş'ta da işler yolunda gitmeyince devre arasında Başakşehir'e kiralanan Salih Uçan, 6 aylık geçici kontratının tamamlanmasıyla birlikte Siyah-Beyazlılara geri döndü. Beşiktaş'ın gelecek sezon planları arasında yer almayan 28 yaşındaki futbolcunun akıbeti de şekilleniyor.

Ve Sadio Mane transferi resmen açıklandı! Tüm dünyada manşetlerde

SALİH UÇAN TAKASLA KONYASPOR'A

TRT Spor'un haberine göre Salih Uçan'ın yeni adresi Konyaspor olabilir. Süper Lig'de sezonun flaş ekibi Konyaspor'un vazgeçilmez oyuncularından Abdülkerim Bardakcı'yi isteyen Beşiktaş, başarılı stopere karşılık Salih Uçan'ı takasta kullanmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki savunmacı için Salih Uçan'ın yanı sıra 2 milyon euro da bonservis teklifinde bulunacak.

Beşiktaş'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Salih Uçan'ın güncel piyasa değeri 3,2 milyon euro.