Salih Uçan sonrası yeni hamle! Taraftarlar illallah etmişti! Emre Belözoğlu'nun cevabı...

Beşiktaş, Salih Uçan'ı kiraladığı Başakşehir'den Stefano Okaka'yı transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Transferde öncelikle Adem Ljajic takasını gündeme getiren Siyah-Beyazlılar, oyuncuyla sözleşme feshi konusunda anlaşamayınca bu kez Turuncu-Lacivertlilere Kenan Karaman takasını önerdi. Salih Uçan'ı bedelsiz olarak Başakşehir'e gönderen Beşiktaş, kulüple olan iyi ilişkilerini kullanıp Okaka transferini noktalamak istiyor.

Fanatik

Beşiktaş'ta gündem Stefano Okaka transferi. Salih Uçan'ı bedelsiz olarak Başakşehir'e kiralayan Siyah-Beyazlılar, Okaka için görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce tecrübeli golcü için Turuncu-Lacivertlilere Adem Ljajic takasını öneren Beşiktaş, Sırp futbolcu ile sözleşme feshi konusunda anlaşamayınca transfer yatmıştı. Siyah-Beyazlılar Başakşehir'e bu kez de Kenan Karaman takasını sunacak.

The Guardian 'harika çocuk' demişti! Fenerbahçe'den dünya çapında ses getirecek transfer

BEŞİKTAŞ'TAN KENAN KARAMAN-OKAKA TAKASI TEKLİFİ

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Beşiktaş, bu doğrultuda bir fırsat hamlesi peşinde. İstanbul temsilcisi Başakşehir'in 32 yaşındaki İtalyan golcüsü Stefano Okaka'yı kadrosuna katmak için girişimlerine devam eden yönetim, son olarak bu transferde Kenan Karaman'ı kullanmaya karar verdi.

Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...

BEŞİKTAŞ İYİ İLİŞKİLERİ KULLANARAK TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYOR

Adem Ljajic transferinin suya düşmesi sonrasında takımdan istenen bir diğer futbolcu Salih Uçan'ı bedelsiz olarak sezon sonuna kadar Başakşehir'e kiralayan Beşiktaş'ın, iki kulüp arasındaki iyi ilişkiyi kullanıp Okaka'yı Kartal yapmak istediği belirtildi. Deneyimli oyuncu, sezon başında katıldığı Başakşehir'de 19 lig maçında 9 gol ve 2 asistle oynamıştı.

6-2'lik Tuzla hezimetinden sonra Galatasaray'dan sürpriz karar! Apar topar...