Sakat&CezalıSaray!

Milli ara öncesi sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntılar yaşayan G.Saray’da, Serdar Aziz ile Belhanda milli takımlarında, Sinan Gümüş de U21 Takımı ile oynanan maçta sakatlık yaşadı.

Milli aralar Aslan’a yaramıyor. Sarı-Kırmızılılar’da 3 futbolcu bu arada sakatlandı. Serdar Aziz, A Milli Futbol Takımı’nın İsveç ile oynadığı Uluslar Ligi maçı öncesinde ısınma sırasında kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle mücadelede forma giyemedi. Faslı Belhanda da ülkesinin Kamerun ile oynadığı mücadelenin 45. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sinan Gümüş ise Sarı-Kırmızılılar’ın U21 Takımı ile oynadığı antrenman maçında sakatlandı. Sinan Gümüş’ün sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edildi, ilk yarıyı kapattı. Galatasaray’da ekimdeki milli arada da Belhanda, Rodrigues ve Onyekuru sakatlanmıştı.

SERDAR, HASAN VE HAKAN

Badou Ndiaye, Garry Rodrigues ve Ryan Donk cezalı durumda bulunuyor. Nagatomo, Emre ve Fernando’nun ise tedavileri sürüyor. Serdar Aziz; Hakan Çalhanoğlu ve Hasan Ali’yle birlikte milli takım kadrosundan çıkarıldı. Kesin durumu yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Konya maçında sahaya mecburen ilginç bir 11 di, ilk yarıyı kapattı. Galatasaray’da ekim- çıkabilir.