Şahsi hedeflerim değil kupalar önemli

Youssef En-Nesyri: “Fenerbahçe'yi takip ediyordum. İspanya dışında ilk senem olacak ancak alışacağım. Burada mutlu olmasaydım, gelmezdim. Kupalar için buradayım; şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli.”

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe, yeni golcüsü Youssef EnNesyri için imza töreni düzenledi. Törende Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı. Kendisini 5 yıllığına Sarı-Lacivertlilere bağlayacak imza sırasında açıklamalarda bulunan EnNesyri'nin sözlerinden öne çıkanlar şöyle: "Fenerbahçe'de olmaktan mutlu olmasaydım, gelmezdim. Her gün saha içerisinde en iyisini yapacağım. İspanya dışında ilk senem olacak ancak oyuncular gittiği her yere alışmalı. İşinize konsantre olursanız, sahalar aynı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce büyüklüğünden bahsettiler

RAKİPLER DEĞİL KENDİME BAKIYORUM

Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum. Kendime bakıyorum. Neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Kupalar kazanmaya geldim. Şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli. İki sene önce F.Bahçe'ye karşı oynadım. İki senedir takip ediyorum. Taraftarların desteği ve atmosfer dikkatimi çekmişti. Pek çok takım beni istedi ama buraya gelmek önemliydi. Gelmeden Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vermek için sabırsızım. Bana güvendikleri, beni istedikleri ve beni bekledikleri için bu ekibe çok teşekkür ediyorum."