Sağlık sistemi büyüleyici

Erkek çocuğunu ülkemizde dünyaya getirmeye hazırlanan Falcao'nun eşinden övgüler. Kolombiya basınına konuşan Lorelei Taron, “Bebeğimiz Türkiye'de doğacak. 2 ayım kaldı. Açıkçası Türkiye'deki sağlık sistemi beni büyüledi. Burada birçok bebeğim olabilir” dedi.

AKŞAM

Kolombiya basınından Caracoltv’ye açıklamalarda bulunan G.Saraylı Falcao’nun eşi Lorelei Taron, “Bebeğimiz kesinlikle burada, Türkiye’de doğacak. Zaten 2 ayım kaldı. Türkiye’deki sağlık hizmetleri beni büyüledi. Burada çok fazla çocuk doğurabilirim. 3 kızım vardı. Bu sefer oğlumuz olacak. Hamile kaldığımda bu kez erkek olduğunu hissetmiştim. Bunu rüyamda da görmüştüm. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR 

Lorelei Taron, “Kızlarım, erkek kardeşlerinin dünyaya gelişi konusunda çok heyecanlı. Sürekli karnıma dokunmak istiyorlar. Kardeşlerini hissetmek istiyorlar. Burada düzenli olarak kontrollere gidiyorum. Her şey yolunda. Türkiye’de harika doktorlar ve harika bir sağlık sistemi var. Kendimi ve bebeğimi güvende hissediyorum. Oğlumuzun dünyaya gelişi bizim için harika bir hediye olacak. Tanrı’ya şükrediyorum” ifadelerini kullandı.

HAYATIM ELBETTE DEĞİŞTİ 

Radamel Falcao ile evlilikleri hakkında da konuşan Lorelei Taron, “Aslında evliliğimin başları zordu. Çok gençken, 19 yaşında evlendim. Farklı bir dünyadaydım. Ancak Falcao ile evlendiğimde hayatım elbette değişti. Bunu da açık açık söyleyebilirim. Maçlar, seyahatler... Her konuda ona eşlik ettim, birbirimize her konuda çok yardımcı olduk. Onu herkes futbolcu olarak biliyor ama aynı zamanda o harika bir insan” açıklamasını yaptı.