Sağa Çelik sola Acuna

Angelino ve Boey ile yollarını ayıran G.Saray, yoğun mesaide... Sol bek için Arjantinli Acuna ve Berkay; sağ taraf için ise Zeki Çelik ile Assignon isimleri ön plana çıkıyor...

AKŞAM SPOR

Angelino ile yollar ayrıldı, İspanyol oyuncu Roma'ya yakın. Cim-Bom, yıldız sağ bekini ise Bayern Münih'e sattı. Yönetim, bu bölgelerdeki eksikliği gidermek için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde sol bek bölgesi için Dünya Kupası kazanmış olan Sevilla'nın tecrübeli oyuncusu Acuna var. Cim-Bom, 32 yaşındaki futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Öte yandan Freiburg U19 formasını terleten Berkay Yılmaz için de temaslar sürüyor. Aslan, bu iki ismi de kadroya katarak neredeyse sezon başından bu yana sorun yaşadığı sol bek bölgesini sağlama alma peşinde.

İtalyan basını, Roma ile görüşmelerin sürdüğünü ve Zeki Çelik için sıkı pazarlıkların yapıldığını öne sürdü. Rıdvan Yılmaz için Rangers'la da görüşmeler olumlu ilerliyor. Sacha Boey'un ayrılmasıyla birlikte sağ bek bölgesinde oyuncusu kalmayan Cim-Bom, bu bölgeye de birkaç alternatif düşünüyor. Boey'u Rennes'ten alan Galatasaray, aynı bölge için Fransız ekibinden bir transfer daha yapabilir. 22'lik Assignon'un da listede olduğu iddia edildi.