Sağ tarafa İspanyol boğası: Ivan Alejo

Galatasaray'ın bir süredir transfer gündeminde olduğu belirtilen Cadiz'in sağ kanat oyuncusu Ivan Alejo için girişimlerini hızlandırdığı iddia edildi. Galatasaray'ın Ivan Alejo için Cadiz'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapması bekleniyor.

AKŞAM

İSPANYOL basınından La Voz Digital'in haberine göre; Galatasaray, birkaç sezondur Ivan Alejo'nun gelişimini yakından takip ediyor ve sezonun sona ermesiyle birlikte bir kez daha Cadiz'in kapısını çaldı.

Geride bıraktığımız sezonda Cadiz forması ile toplam 24 maça çıkan 27 yaşındaki sağ açık; 2 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı. Alajo'nun Cadiz'le olan mukavelesi 2025'te tamamlanacak.

Kadro derinliği sağlamak isteyen Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifi yapması bekleniyor. Önümüzdeki sezon sağ tarafta Yunus Akgün'ün oynaması bekleniyor. Ancak Yunus, Adana Demirspor formasıyla iyi bir performans sergilese de Galatasaray'da göstereceği performansla ilgili soru işaretleri mevcut. Bu sebeple yönetimin Alejo'yu kadroya katmak istediği kaydedildi. Uygun bir maliyetle kiralama teklifi kabul edilirse, Sarı-Kırmızılılar'ın sağ taraftaki alternatifleri de artmış olacak. Ivan Alejo'nun esas yeri sağ kanat olsa da zorunlu hallerde sol tarafta da görev yapabiliyor.