Sağ kanadı felç ettin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çekya maçının oyuncusu seçilen Barış Alper'i bu sözlerle onore etti: “Seni tebrik ediyorum, gerçekten sağ kanadı felç ettin. Yediğimiz golde de hakem büyük haksızlık yaptı.”

AKŞAM SPOR

Almanya'daki 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Çekya'yı 2-1 mağlup ederek F Grubu'ndan Son 16 Turu'na yükselen A Milli Futbol Takımımıza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tebrik telefonu geldi. Erdoğan, maç sonu Teknik Direktör Vincenzo Montella, kaptan Hakan Çalhanoğlu, final golünü atan Cenk ve maçın oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz'ı tebrik etti. İlk önce Montella'yı kutlayan Erdoğan, "İnşallah Avusturya maçının ön hazırlıklarına yönelip ona göre adımlarımızı atalım" dedi.

Hakan'ı, "Güzel bir golün oldu. Sıkıntıya girdiğimiz anda bulduk" diye kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenk'e ise "Tebrik ederim. Çok güzel bir gol oldu, hepimizi rahatlattı. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi. Erdoğan, maçın oyuncusu seçilen Barış Alper'e ise şunları söyledi: "Barış tebrik ediyorum. Gerçekten sağ kanadı felç ettin, tebrik ediyorum. Takımın 11'de 11 hepsini de tebrik ediyorum. Yediğimiz golde de hakem çok büyük haksızlık yaptı."