Sadio Mane'yi resmen duyurdular! Herkes Bayern Münih'e beklerken büyük sürpriz

Sadio Mane için transfer iddiaları dinmek bilmiyor. İsmi Bayern Münih'le anılan Sadio Mane için bu kez Paris Saint-Germain (PSG) iddiası ortaya atıldı. Liverpool'la henüz sözleşme uzatmayan Senegalli'nin PSG'ye gidebileceği kaydedildi.

Aksam.com.tr

Sadio Mane yuvadan uçuyor mu? Önümüzdeki sezon Liverpool'la olan sözleşmesi sona erecek olan Sadio Mane, transfer manşetlerini süslemeye devam ediyor. 30 yaşındaki futbolcu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. İsmi Bayern Münih'le de anılan Senegallinin Paris Saint-Germain'e gidebileceği yazıldı.

Ne Artem Dzyuba ne Alexander Sörloth! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü hayırlı olsun

SADIO MANE İÇİN BAYERN MÜNİH DERKEN PSG...

Alman yayın kuruluşu Kicker, Bayern Münih'in Mane'yi "kesinlikle düşündüğünü" belirtti. BILD'den Christian Falk ise Senegalli'nin, Liverpool'la sözleşme yenilememesi halinde PSG'ye gitme ihtimalinin yüksek olduğunu bildirdi. Falk'a göre Kylian Mbappe'nin olası ayrılığı sonrası Paris, Mane'nin bir sonraki durağı olabilir

Abdülkadir Ömür, "yeni Valbuena" olacak! Trabzonspor'a çılgın teklif

SADIO MANE'Yİ BEKLEYEN TEHLİKE

Öte yandan Klopp yönetiminde boyut atlayan 30 yaşındaki futbolcunun önünde büyük bir tehlike var: Liverpool'dan ayrılan yıldızların bir daha toparlanamadığı gerçeği. Georginio Wijnaldum, Coutinho, Xherdan Shaqiri ve Emre Can... Bu dört isim de "Kırmızılardan" sonra bir daha eski günlerine dönemedi.

Hikmet Karaman'ı yıkan haber! Abdullah Avcı ilk transferini yaptı

LIVERPOOL EFSANESİ OLDU

2016 yazında 41 milyon euroluk bir bedelle Southampton'dan gelen Mane burada bir Liverpool efsanesine dönüştü. Takımıyla 267 maça çıkan 30 yaşındaki ofansif orta saha, 119 gol attı, 48 asist yaptı. Mane'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 80 milyon euro.

Galatasaray'da o isme büyük tepki: Yerine keşke Emre Akbaba olsaydı!

Kavgada söylenmez! Domenec Torrent'e sert sözler: Çapsız, kompleksli, kibirli...