Sadio Mane'nin yeni takımı belli oldu! ‘Final sonrası açıklayacağım' demişti...

Sadio Mane'de beklenen an geldi çattı. Liverpool'daki akıbeti belirsizliğini koruyan başarılı futbolcunun İngiliz ekibinden ayrılması bekleniyor. Sadio Mane geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili kararını Şampiyonlar Ligi finali sonrası açıklayacağını duyurmuştu. Oyuncu için Bayern Münih'in ciddi hamleler yaptığı biliniyor.

Sadio Mane'nin transferiyle ilgili kararı merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde geleceğiyle ilgili kararını Şampiyonlar Ligi finali sonrası açıklayacağını duyuran başarılı futbolcunun Liverpool'dan ayrılmak istediği belirtiliyor. Sadio Mane'nin yeni takımının Bayern Münih olması bekleniyor.

SADİO MANE LİVERPOOL'DAN AYRILIYOR

Sadio Mane geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada akıbetiyle ilgili olumlu veya olumsuz kararı Şampiyonlar Ligi finali sonrası açıklayacağını duyurmuştu. Tüm gözler başarılı futbolcunun yapacağı açıklamaya çevrilirken Sadio Mane'nin Liverpool'dan ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

YENİ ADRESİ BAYERN MÜNİH

1 yıl daha sözleşmesinin olduğu Liverpool ile yeni kontrat yapmaya yanaşmayan Sadio Mane, bir süredir Bayern Münih ile görüşüyordu. Oyuncunun Liverpool ile ilişiğini kopardığı ve yeni sezonda Alman devinde forma giymek istediği kaydedildi.

"KLOPP'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Öte yandan Sadio Mane, Şampiyonlar Ligi finali sonrası yaptığı açıklamada "Bence bu gece çok karmaşık bir maç oldu. Hayal kırıklığına uğradık. Taraftarlara ve patron Klopp'a teşekkür ediyorum. Bu takım dünyanın en büyük başarılarını elde edebilecek kadar kaliteli" ifadelerini kullandı.