''Ya o ya biz!'' deyip kazan kaldırdılar! Sadio Mane transferi kriz çıkardı

Bayern Münih'in Sadio Mane transferi için harekete geçmesi takımda rahatsızlık oluşturdu. Bu transfer hamlesi sonrası Alman devinin kaptanı Thomas Muller açıklamalıyla yönetime tepki gösterdi. Bayern Münih yönetiminin bu açıklamadan sonra Sadio Mane için nasıl bir yol alacağı merakla beklenmekte. İşte o krizin detayları...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Liverpool ile bir senelik sözleşmesi kalan Sadio Mane'nin transferi için Bayern Münih devreye girdi. Bavyera ekibinin bu ilgisine altyapıdan yetişen ve takımın kaptanı olan Thomas Muller tepki gösterdi. Bild'e konuşarak Bayern Münih yönetimine seslenen tecrübeli yıldızın sözleri Almanya'da olay oldu.

Kylian Mbappe Real Madrid'i bitirmeye ant içmiş! Karim Benzema'yı çıldırtacak hamle

SADIO MANE TRANSFERİNE DEV TEPKİ

Aksam.com.tr'nin Bild'den aktardığı haberine göre, Bayern Münih ile iki yıl daha sözleşme uzatan Thomas Muller, Sadio Mane transfer söylentilerinden rahatsız. Alman yıldız, Bayern Münih'in Liverpool forveti Sadio Mane'yle ilgilenmesi ile ilgili sorulan bir soruya alaycı bir cevap vererek , "Tüm söylentiler doğru olsaydı Allianz Arena'da her yıl 45 kişilik bir kadromuz olurdu." dedi.

113 milyon euroluk fiyasko! Romelu Lukaku'nun yeni takımı belli oldu

SADIO MANE'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberinde, Liverpool'dan ayrılacağı iddia edilen Sadio Mane'ye transfer sorusu soruldu ve Senegalli futbolcu bu soruya çarpıcı bir cevap verdi.

30 yaşındaki yıldız futbolcu Real Madrid ile karşılaşacakları maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse, kendimi şu anda çok iyi hissediyorum ve tamamen Cumartesi günü oynayacağımız mücadeleye odaklanmış durumdayım. Finalden önce vermem gereken cevap bu. Cumartesi günü bana bu soruyu yeniden sorun ve o zaman size duymak istediğiniz en iyi cevabı vereceğim. Şimdilik gidip kazanalım, çünkü başka şeylere vaktim yok. Kazanmak için mümkün olan her şeyi yapacağım ve bu, bizim en büyük hayalimiz. Sonra sana cevabımı vereceğim." ifadelerini kullandı.

Ronaldinho, Mohamed Salah'ın yeni takımını duyurdu! 'Onu mutlu edecek yer' dedi ve...

SADIO MANE'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Liverpool formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 50 maça çıkan Sadio Mane, 23 gol 5 asistlik performans sergiledi. Merseyside ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 80 milyon euro.

Cristiano Ronaldo, dünya devini resmen reddetti! İşte yeni adresi...