AA
Fenerbahçe'de Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından hareketli saatler yaşandı. Teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek, başkan Sadettin Saran ve yönetim kuruluyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama geldi.
SARAN: YOLA DEVAM EDİYORUZAçıklama yapan sarı lacivertli kulübün başkanı Sadettin Saran, Domenico Tedesco ile yola devam edileceğini duyurdu.Başkan Saran, "Bugüne kadar hep söylediğimiz futbolun dışında bir futbol oynandı dün. Çok şaşırdık ve üzüldük. Bugün buradayız ve bunları konuştuk. Söyleyecek başka bir şey yok. Hoca ve Devin Özek ile devam ediyoruz. Gereken ültimatomlar verildi" ifadelerini kullandı.Takım kaptanlarıyla da konuştuklarının altını çizen Saran, şunları söyledi:
"Gerekli ültimatomlar verildi, bir daha tekrarlanmayacak. Hocamızla devam ediyoruz. Bu arada primler verilmemiş gibi spekülasyonlar var. Hak edilip de verilmeyen prim yok. Bunları söyleyenler yalan söylüyor. Bugüne kadar söylediğimiz futbolun tam dışında bir futbol oynandı dün. Çok şaşırdık, çok üzüldük. Bugün arkadaşlarla da konuştuk, bu saate kadar da buradayız işte. Devin Özek'le de devam ediyoruz. Bir daha böyle bir şey olmayacak, gereken ültimatomlar verildi."