Sabrın sonu Mesut!

Fenerbahçe taraftarı nefesini tutmuş gelecek müjdeli haberi beklerken, Mesut Özil'den yeni bir paylaşım daha geldi. Yıldız futbolcunun cuma paylaşımında “Sabır” kelimesinin olması dikkat çekti.

AKŞAM

Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Mesut Özil, paylaşımıyla Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Yıldız futbolcu, Eyüp Sultan Camii konumunu eklediği cuma paylaşımında İbn Kayyim El-Cevziyye’nin “İman iki yarıdan oluşur, yarısı sabırdır ve yarısı şükürdür” sözüne yer verdi. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun paylaşımına kısa süre içinde yorum ve beğeni yağdı. Fenerbahçeli taraftarlar, yıldız futbolcunun bir an önce Premier Lig ekibi Arsenal’den ayrılıp Sarı-Lacivertli takıma imza atmasını bekliyor. 

Son dakika: Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'de

ARSENAL ÖZİL İÇİN AĞLIYOR!.. 

Arsenal tararftarları Mesut Özil’in ayrılmasına şimdiden pişman oldu. Arsenal taraftarı Crystal Palace ile golsüz biten maçın ardından sosyal medyada Teknik Direktör Mikel Arteta’ya çok büyük bir tepki gösterdi. Ünlü İngiliz futbolcu Gary Lineker, Crystal Palace karşısında Arsenal’in orta sahadaki eksikliğinin sırıttığını yazdı. Bir başka İngiliz yıldız Gabriel Agbonlahor ise “Arsenal bu gece Mesut Özil için ağlıyor” ifadesini kullandı. 

DAHA BİTMEDİ

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta Crystal Palace maçı sonrası basın toplantısında Mesut Özil transferi için, “Şu anda Sportif Direktör Edu ve kulüp ile bazı görüşmeler yapılıyor, ancak henüz somut bir şey yok.” dedi.

Son dakika: Attila Szalai Fenerbahçe'de

BORÇLAR TÜRK LİRASI’NA ÇEVRİLDİ 

Fenerbahçe, Mesut’un ücretini Koç Holding’e ait 2 şirketin sponsorluğuyla karşılayacak ve böylece limitleri aşmamış olacak. 

Öte yandan Fenerbahçe, finansal borçlarının bir kısmının Türk Lirası’na çevrildiğini açıkladı. Yeniden yapılandırma çerçevesinde bulunan 61.9 milyon dolar borcunu 7.43 ortalama kur ile Türk Lirası’na çevirdiğini açıkladı. Sarı-Lacivertliler ayrıca döviz cinsinden finansal borçların 2.9 milyon ABD Doları’na gerilediğini belirtti.

Son dakika: Attila Szalai derken Fenerbahçe'de bir bomba gelişme daha!