Sabri Sarıoğlu bombası! Bir ilk gerçekleşecek

3,5 yıl önce futbolu bırakan Sabri Sarıoğlu yardımcı antrenör olarak Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri oldu. Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu göreve getirilmesi halinde ilk antrenörlük tecrübesini yaşayacak.

Teknik direktör Domenec Torrent'e yardımcı antrenör arayan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de Sabri Sarıoğlu oldu. Torrent'in üzerindeki baskıyı azaltmak isteyen Galatasaray yönetimi, geçmişte Sarı-Kırmızılı formayı giymiş bir ismi yardımcı antrenör olarak göreve getirmek istiyor. Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu anlaşmanın sağlanması halinde ilk antrenörlük tecrübesini yaşayacak.

'Senden anlayış bekliyoruz' Domenec Torrent'ten şok eden Fernando Muslera kararı

WESLEY SNEIJDER'DEN SONUÇ ALINAMADI

Galatasaray'da gündemin ilk sırasında yardımcı antrenör konusu yer alırken Sarı-Kırmızılılar 3 aday belirledi. Cimbom'un ilk tercihi Wesley Sneijder oldu ancak unutulmaz isimle kurulan temaslardan sonuç alınamadı.

GALATASARAY'DAN SABRİ SARIOĞLU SÜRPRİZİ

Diğer adaylardan olan ve TRT Spor'da yorumculuk yapan Ayhan Akman'a henüz bir teklif götürülmedi. Son olarak gündeme gelen isim ise Sabri Sarıoğlu oldu. Cimbom'un eski kaptanı eğer göreve getirilirse, antrenör olarak ilk tecrübesini yaşayacak.

Fatih Terim sonrası Galatasaray'dan ilk transfer! Yüzde 100 tamam

(Ajansspor)