Ryan Babel'in yerine müthiş transfer! Galatasaray'dan ocak ayında ses getirecek takviye

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel ile ayrılık kararı alındı. Sarı-Kırmızılılar Ryan Babel'in yerine transfer edilecek ismi ise şimdiden belirledi. Cimbom, Universitatea Craiova'da forma giyen Rumen sol kanat Andrei Ivan'ı devre arasında kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Andrei Ivan'ın sosyal medya hesabından Galatasaray'ın takibe alması da transfer dedikodularını artırdı.

Galatasaray'da 3 yıllık Ryan Babel dönemi sona eriyor. Cimbom sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel ile yollarını ayırıyor. Hollandalı futbolcunun yerine arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar, Babel'in boşluğunu devre arasında dolduracak. Galatasaray, Rumen ekiplerinden Universitatea Craiova'da forma giyen Andrei Ivan'ın transferi için görüşmelere başladı. Andrei Ivan'ın sosyal medya hesabından Galatasaray'ı takibe alması da dedikoduların artmasına sebep oldu.

GALATASARAY'IN GÖZDESİ ANDREI IVAN LİGE MÜTHİŞ GİRDİ

24 yaşındaki Andrei Ivan, bu sezon Universitatea Craiova formasıyla ligde çıktığı 9 maçta 8 gol, 2 asistlik müthiş bir performans sergiledi. Takımıyla 2022-23 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Rumen futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

CICALDAU 'ANDREI IVAN'I İSTERİM' DEMİŞTİ

Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferlerinden Cicaldau, geçtiğimiz günlerde Rumen basınına yaptığı açıklamada "Craiova'dan bir oyuncunun transferini istesem Andrei Ivan'ı isterdim" ifadelerini kullanmıştı.