Ryan Babel'den şampiyonluk sözleri: 6 puan farkı kapatabiliriz

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"6 PUANLIK FARKI KAPATABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM"

6 puanlık farkın kapanabileceğine inanan Ryan Babel, "Hata yapma lüksümüz yok, hem kendime hem takımıma güvenim sonsuz. Bundan sonra her maçı final olarak göreceğiz ve her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz 6 puanlık bir fark var ve bu farkı kapatabileceğimize inanıyorum" dedi.

"HERKES HERKESTEN PUAN ALABİLİYOR"

Her takımın her takıma puan kaybedebileceğini ifade eden Babel, "Futbol ilginç bir oyun. Mutlaka kazanacağım dediğiniz bir maçı kaybedebiliyorsunuz. Benim için her maç aynı ciddiyette, rakip ayırt etmiyorum. Herkes herkesten puan alabiliyor. Biz sonuna kadar bu mücadeleye devam edeceğiz, ben takımımın ve arkadaşlarımın kalitesine güveniyorum" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY BİRÇOK KEZ GERİ DÖNÜŞÜ BAŞARDI"

Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda geri dönüşü yapabileceğini belirten Babel, "Geçmişe dönmek istiyorum. Bir sezon hatırlıyorum; Başakşehir liderdi, Galatasaray puan olarak çok altında ama o zaman Galatasaray şampiyon olmuştu. Taraftarımıza da bunu söylüyorum; bize inansınlar. Galatasaray daha önce birçok kez bu geri dönüşü başardı, yine başarabilir" ifadelerini kullandı.