Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'den önce o gitti! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı

Ryan Babel, Sofiane Feghouli gibi isimlerle 30 Haziran itibarıyla ilişiğini kesecek olan Galatasaray'da flaş bir ayrılık daha yaşandı. Cimbom'un deneyimli ismi, Spor Toto 1. Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ise Galatasaray için fırsat kolluyor.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transferde hareketli saatler yaşanıyor. Ryan Babel, Sofiane Feghouli gibi sözleşmesi biten isimlerle vedalaşması beklenen Sarı-Kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşandı.

Transferde Şener Özbayraklı sürprizi! Kimse bunu beklemiyordu

RYAN BABEL, SOFİANE FEGHOULİ DERKEN...

Sözleşmesi biten Ryan Babel, maaşında büyük bir fedakarlık yapmaya hazır olduğunu Galatasaray yönetimine bildirdi. Sofiane Feghouli için de Dursun Özbek sonrası yeni bir olasılığın doğduğu iddia edildi. Habere göre Feghouli'yi Galatasaray'a getiren Dursun Özbek, başkan seçilmesinin ardından oyuncuyu aradı ve "Bir yere imza atmadan önce bizi bilgilendir" mesajı verdi.

İrfan Can Kahveci şaşırttı! Jorge Jesus'u hayran bırakan olay

1. LİG EKİBİYLE ANLAŞTI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sarı-Kırmızılılarda flaş bir ayrılık yaşandı. Fatih Terim'in transferlerinden Alpaslan Öztürk, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaştı. Fanatik'in haberine göre deneyimli futbolcu, Eyüpspor'dan yıllık 10 milyon TL kazanacak.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla toplam 16 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 1 gollük katkı verdi. Milli stoperin güncel piyasa değeri 1,1 milyon euro.