Rusya'ya şok! ''İşgalciye final verilmez''

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, UEFA, 28 Mayıs'ta Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Krestovsky Stadı'nda yapılacak Şampiyonlar Ligi final maçının yerini değiştirmeyi planlıyor.

AKŞAM

İngilizler finalin Londra'ya alınması için baskı yapıyor. UEFA'dan yapılan açıklamada ise durumun yakından takip edildiği ve gerekmesi halinde gecikmeden karar alınacağı vurgulandı. UEFA, halihazırda 2 Mart'ta Kiev'de oynanması planlanan Dinamo Kiev ile Sporting Lizbon arasındaki Gençler Ligi maçını ertelemişti.

ÖZEL! Süper Lig'de penaltı kısırlığı

"DİKKATE ALMIYORUZ"

Şampiyonlar Ligi Düzenleme Komitesi Üyesi Alexei Sorokin ise, "İngiliz medyasının yorumlarını dikkate almıyoruz. 2008'de de benzer şeyler yaptılar ama final Moskova'da oynandı." dedi.

Ruslar, 68 bin bileti, 70 ila 180 eurodan satışa çıkarmıştı.

Radamel Falcao kürtaj karşıtı çıktı! Kolombiya'yı karıştıran karar

BORIS JOHNSON: "İŞGALCİYE VERİLEMEZ"

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, parlamentoda yaptığı konuşmada, egemen ülkeleri işgal eden Rusya'da futbol organizasyonu düzenlenemeyeceğini söyledi.

Mauricio Isla, "Lira"ya yatırım yaptı!

SADIQ KHAN: BİZ HAZIRIZ

Final maçının St. Petersburg kentinden alınması çağrısında bulunan Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan da bu mücadeleye ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Diego Rossi'nin yakasını bırakmıyorlar: Sözleşme uzatıldı ama ne gam!