Rusya'da skandal görüntü! Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçı öncesi bakın ne yaptılar

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ettiği maç öncesi Ruslar skorborda temsilcimizin kadrosunu yanlış yansıttı. Ekranlara yansıyan o anda tabelada Galatasaray yerine Bayern Münih kadrosunun yer alması şaşkınlık yarattı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Rusya'da Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Kerem Aktürkoğlu'nun sonradan oyuna girip karşılaşmanın kaderini değiştirdiği maç öncesi ise ilginç bir olay yaşandı. Takımların kadrolarının skorborda verildiği sırada Galatasaray yerine Bayern Münihli futbolcuların ekrana yansıtılması dikkat çekti.

KEREM AKTÜRKOĞLU 4. GOLÜNÜ ATTI

Lokomotiv Moskova karşısında Galatasaray'a galibiyeti getiren golü atan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon resmi maçlarda 4. kez ağları havalandırdı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, daha önce Süper Lig'de bir, Avrupa Ligi eleme maçlarında ise iki kez topu filelere yolladı.

MARSILYA VE LAZIO PUANLARI PAYLAŞTI

Öte yandan günün diğer maçında sahasında Olimpik Marsilya ile 0-0 berabere kalan Lazio, 4 puanla ikinci sırada yer aldı.

Olimpik Marsilya 3 puanla üçüncü basamakta bulunurken, galibiyeti olmayan Lokomotiv Moskova ise 1 puanla son sırada kaldı.

Galatasaray, gruptaki dördüncü maçını 4 Kasım Perşembe günü İstanbul'da Lokomotiv Moskova ile yapacak.