Ronaldinho, Mohamed Salah'ın yeni takımını duyurdu! 'Onu mutlu edecek yer' dedi ve...

Mohamed Salah transferine Ronaldinho da dahil oldu. Bu sezon sonu Liverpool'dan ayrılacağı iddia edilen Mohamed Salah'a tavsiyede bulunan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Mısırlı futbolcunun yeni takımını da açıkladı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Mohamed Salah'ın yeni takımının ne olacağı Ronaldinho'nun da gündeminde. Gelecek yaz sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı yıldız hâlâ Liverpool ile sözleşme yenilemedi. PSG, Real Madrid ve Barcelona'nın gündeminde olan Mohamed Salah'a Ronaldinho tavsiyelerde bulundu.

Liverpool ona minnettar! İşte Jürgen Klopp'un gizli silahı

MOHAMED SALAH'A RONALDINHO'DAN ÖĞÜTLER

Aksam.com.tr'nin Mirror'dan aktardığı haberine göre, Ronaldiınho Mohamed Salah hakkında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı emekli dünya yıldızı 29 yaşındaki futbolcu için, "Onun için en önemli şey mutlu olması, futbol bir mutluluk kaynağı ve gelecekte hangi kulüpte oynarsa oynasın bu olmalı." dedi ve şunları ekledi:

Onu mutlu edecek şekilde futbol oynamaya devam etmesi gerekiyor çünkü futbol oynamaktan daha iyi bir şey yok. Mohamed Salah ile birlikte oynayabilmeyi diledim. Her zaman izlemeyi sevdiğim, dünyanın en iyi oyuncularından biri.

Sadio Mane transferi kriz çıkardı! "Ya o ya biz!" deyip kazan kaldırdılar

MOHAMED SALAH'IN LIVERPOOL KARNESİ

Mohamed Salah, Liverpool ile bu sezon toplamda 50 maça çıktı. Merseyside temsilcisinin formasıyla çıktığı 50 maçta 31 gol atıp 16 tane de asist yapma başarısı gösteren 29 yaşındaki yıldız futbolcu 3924 dakika da sahada kaldı.

Ayrıca Transfermarkt verilerine göre, Mısırlı golcünün güncel piyasa değeri 100 milyon euro.

Kylian Mbappe Real Madrid'i bitirmeye ant içmiş! Karim Benzema'yı çıldırtacak hamle