Ronaldinho, Lionel Messi'nin yeni sezondaki takımını duyurdu! Dünyayı sallayan haber

Lionel Messi'nin akıbetiyle ilgili Ronaldinho'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Barcelona'ya döneceği haberleri dünya basınında manşetleri süsleyen Lionel Messi'nin yeni sezondaki takımını Ronaldinho duyurdu. Brezilyalı efsane, eski takım arkadaşının PSG'de kalacağına inanıyor.

aksam.com.tr

Ronaldinho'dan al haberi! Lionel Messi'nin PSG'deki geleceğinin tartışıldığı dönemde Brezilyalı efsane, Arjantinli yıldızla ilgili önemli bilgiler verdi. Ronaldinho, Lionel Messi'nin 2022-2023 sezonunda hangi takımda forma giyeceğini de açıkladı.

RONALDİNHO'DAN LİONEL MESSİ İDDİALARINA CEVAP

Şampiyonlar Ligi'nde gelen kötü sonuçlar sonrası Lionel Messi, PSG'li taraftarlarca Ligue 1 maçında yuhalanmıştı. Bu olay sonrası Messi'nin takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmeye başlamış ve son olarak Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, oğlunun Barcelona'ya dönmesini umduğunu söylemişti.

Bitti bu iş! 'Yeni Edin Visca' transferinde anlaşma tamam: Rakam belli oldu

BARCELONA İDDİALARINA YALANLAMA

Lionel Messi'nin eski takım arkadaşı Ronaldinho'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Arjantinli yıldızın Barcelona'ya dönme olasılığı sorulan Ronaldinho, böyle bir durumun gerçekleşmeyeceğini söyledi. Brezilyalı efsane, eski takım arkadaşının gelecek sezon da PSG forması giyeceğini duyurdu.

FLAŞ! Dimitris Pelkas'ın yerine kimsenin beklemediği transfer! Fenerbahçe...

RONALDİNHO: LİONEL MESSİ GELECEK SEZON DAHA İYİ OLACAK

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Ronaldinho, Lionel Messi'nin yaşadığı zorlukları gelecek sezon atlatacağını düşünüyor. "Bunca zaman sonra kulüp değiştirmek kolay değil" diyen Ronaldinho, "Messi gelecek sezon daha fazla adapte olup daha iyi performans sergileyecek" ifadelerini kullandı.

GELECEK SEZON KESİN OLARAK PSG'DE

Lionel Messi ile Barcelona'da 3,5 yıl top koşturan Ronaldinho, PSG ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan eski takım arkadaşının yeni sezonda Fransız devinde forma giyeceğinden emin. Bu sezon PSG ile tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Messi 11 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr

Güle güle Oğuzhan Özyakup! Sır gibi saklanan transfer ortaya çıktı