Ronald Koeman'ı Radamel Falcao gönderdi

Barcelona, Falcao'nun attığı golle Vallecano'ya yenildi. Yönetim, bu mağlubiyet sonrası Ronald Koeman'ı gönderdi. Yerine geçici olarak Sergi Barjuan getirildi.

AKŞAM

BARCELONA, La Liga'nın 11.haftasında Rayo Vallecano'ya 1-0 yenildi. Golü de eski Galatasaraylı Radamel Falcao attı. Bu mağlubiyetin ardından ise Barça yönetimi, Ronald Koeman'ı kovdu. Katalanlar dün yaptığı açıklamada yeni teknik adam gelene kadar takımı, Barcelona B takım Teknik Direktörü Sergi Barjuan'ın çalıştıracağını açıkladı. İspanyol basını ise Barcelona'nın Ronald Koeman'ı kovduğu için 58 yaşındaki çalıştırıcıya 12 milyon euro tazminat ödeyeceğini duyurdu.

YENİDEN KÜKRÜYOR

Avrupa basını ise Falcao'nun Vallecano'daki performansını manşetlerine taşıdı... İngilizler, 'Falcao, Koeman'ı koltuğundan etti' derken, İspanyol basını ise; 'El Tigre (Kaplan) yeniden kükrüyor' diyerek Kolombiyalı golcünün küllerinden doğduğunu vurguladı. Rayo Vallecano ile 6 lig maçına çıkan Falcao, 4 gol atma başarısı gösterdi. Falcao'nun gollerini sıralamasına G.Saray taraftarları da kayıtsız kalmadı.

İLK ADAY XAVI

BARCELONA, Ronald Koeman'ı kovmasının ardından eski futbolcusu olan ve şu anda Al-Sadd'ı çalıştıran Xavi Hernandez'i takımın başına getirmek istiyor. Katalanlar, Xavi'nin 1 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödeyecek ve yıldız isme imzayı attıracak.