Rock yıldızı gibi

Galatasaray'ın Lyon'dan kadrosuna kattığı Leo Dubois'in karşılanma töreni Fransa'da gündem oldu. Fransız medyası, 27 yaşındaki oyuncu için yapılan karşılamayı, “Çılgınlık” olarak yorumladı.

AKŞAM

Fransız RMC Sport, karşılama görüntülerini paylaşarak, "Dubois rock yıldızı gibi karşılandı. İstanbul'da inanılmaz atmosfer." ifadelerine yer verdi.

L'Equipe'te transferi değerlendiren yorumcular ise "Fransa'nın 27 yaşındaki en iyi sağ beki bir anda dışlandı. Lyon taraftarı bunu hep yapıyor. Takım kaptanıydı. Müthiş maçlar çıkardı. Milli takıma gitti. İnanılır gibi değil. Bu fiyata çokiyi bir hamle. 4 milyon euro, iç lastik parası bile değil." ifadelerini kullandı.

Fransız, G.Saray'da kasım ayına kadar iyi bir performans sergileyerek milli takımla Katar'daki Dünya Kupası'nda boy göstermek istiyor.

İLLE DE GUEYE

Öte yandan L'Equipe, Gueye için Galatasaray'ın hala ısrarcı olduğuna ancak oyuncunun Sarı-Kırmızılı takıma gitmeyeceğine vurgu yaptı. Gueye'nin 5 milyon euro seviyelerinde maaşı bulunuyor.

Leo Dubois resmen Galatasaray'da

SOLBAKKEN NAPOLI'YE

Fabrizio Romano'nun haberine göre ise İtalyan ekibi, Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde olan Ola Solbakken ile anlaşmaya vardı. Bodo Glimt ile sözleşmesi 31 Aralık 2022'de bitecek olan Norveçli oyuncuyla ocak ayı için söz kesen Napoli, ara transfer döneminde Solbakken'i bedelsiz olarak kadrosuna katacak.

ASLAN'A CENK ÖNERİSİ

Fransız ekibi Lyon'un 21 yaşındaki stoperi Cenk Özkaçar, Galatasaray'a önerildi. Fransız ekibi, oyuncusunun kiralanmasına sıcak bakmıyor. Genç savunmacı için istenilen bonservis ücreti ise 3.5 milyon euro. Görüşmeler sürüyor.

Leo Dubois hedefini açıkladı