Roberto Mancini'den Burak Yılmaz vurgusu: Umarım yarın gol atmaz

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, EURO 2020'nin açılışında karşılaşacakları Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Mancini, milli takımımıza ve Burak Yılmaz'a övgüler yağdırdı.

Roberto Mancini, yarın akşam oynanacak Türkiye maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mancini, "Kazanma serimizi sürdürmek istiyoruz. Türkiye genç ve fantastik bir takım. Türkiye'ye karşı en iyi oyunlarımızdan birini oynamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'Başlangıç için 1 puan iyi olur mu?' sorusunu 'Hayır.' şeklinde yanıtlayan Mancini, "İlk maçlar her zaman zor olur. Türk ekibi genç ancak fantastik oyunculara sahip. Bu nedenle kazanmak istiyorsak en üst düzeyde oynamamız gerek" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Burak Yılmaz ile berabere çalışan İtalyan futbol adamı, milli oyuncuya övgüler yağdırdı.

"UMARIM BURAK YARIN GOL ATMAZ"

Roberto Mancini, Burak Yılmaz'la ilgili şu ifadelerini kullandı:

"Burak'ı bu yıl takip ettim, fantastik bir sezon geçirdi Lille'de. Umarım yarın gol atmaz. O benimle aynı fikirde midir bilmiyorum. Bir insan ve oyuncu olarak onu çok seviyorum. Türk ekibinin en iyi oyuncularından birisi."

"UMARIM FİNALDE TEKRAR KARŞILAŞIRIZ"

"Türk taraftarları seviyorum ama yarın için üzgünüm, 90 dakikada kazanmak istiyoruz. Umarım finalde tekrar karşılaşırız" diye konuştu.

TARAFTAR VURGUSU

Karşılaşmada taraftarların olmasına değinen deneyimli antrenör, "Ne kadar taraftar olursa o kadar mutlu oluruz. 16 bin kişi bizim için çok önemli. Bunların içinde Türk taraftarlar da olacak ama 16 bin kişinin karşısında oynamak, bu kadar uzun süren Kovid döneminden sonra güzel." diye konuştu.