Roberto Firmino hayırlı olsun! Transfer sonunda bitti

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Roberto Firmino transferinde şartlar değişti! İngiliz basını, Roberto Firmino'nun MLS ihtimalini duyurdu! Galatasaray'ın yaz aylarında transfer edeceği söylenen başarılı forvet, an itibarıyla Amerika yolcusu...

Uzun zamandır Roberto Firmino ile ilgilenen Galatasaray'a İngiltere'den kötü haber geldi! Ada basını, Brezilyalı forvetin Amerika yolcusu olduğunu duyurdu.

GALATASARAY'DA ROBERTO FIRMINO TRANSFERİ ZORA GİRDİ

Liverpool'dan ayrılacak olması sebebi ile fırsat transferi olarak görülen Firmino, Galatasaray'ın iştahını kabartan ve Mauro Icardi'nin alternatifi olarak düşünülen isimdi!

Yazın sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu ile ciddi anlamda ilgilenen Galatasaray'a, MLS ekibi St. Louis City rakip oldu.

İngiliz basınının haberine göre MLS ekibi transferi bitirmek üzere ve Roberto Firmino da kariyerinin son döneminde Amerika'da oynamaya sıcak bakıyor!

LIVERPOOL ZAMANLARI

Sadio Mane ve Mohamed Salah ile birlikte ileri uçta harika bir üçlü oluşturan, akabinde ise Liverpool'un eski günlerdeki gibi şampiyonluklar yaşamasını sağlayan Roberto Firmino, önümüzdeki yaz kulüpten ayrılacak ve yeni bir maceraya atılacak.

Brezilyalı hücumcu, bu sezon Liverpool forması ile 28 maça çıktı ve 10 gol ile 5 asistlik katkı sağladı.