Roberto Carlos, Türkçe konuştu! Arda Güler şaştı kaldı: O görüntüler İspanya'yı salladı

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, kulüp televizyonunda efsane isimlerden Roberto Carlos ile bir araya geldi. Carlos'un Türkçe sözleri karşısında şaşkına dönen Arda Güler'in görüntüsü İspanya basınında gündem oldu. İşte detaylar...

Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkmaya hazırlanan Arda Güler, kulüp televizyonunda Fenerbahçe ve Real Madrid'in eski futbolcusu Roberto Carlos ile bir programa katıldı.

"REAL MADRİD DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ"

Sezonun ilk döneminin kendisi için zor geçtiğini söyleyen Arda Güler, "Real Madrid dünyanın en büyük kulübü. Umarım sezonu iyi bir sonla bitiririm. Sezonun başlangıcı benim için çok zordu. Umarım mümkün olan en iyi şekilde biter." diye konuştu.

TARAFTARLARA MESAJ

Röportajın sonunda Real Madrid taraftarlarına mesaj gönderen Güler, "Madrid taraftarları, sevginiz ve desteğiniz için teşekkürler." dedi.

ARDA GÜLER'İN ROBERTO CARLOS ŞAŞKINLIĞI

Programda Arda Güler'in yanında oturan efsane isim Roberto Carlos, genç yıldızın İspanyolcasına övgülerde bulundu. Arda Güler ise stüdyodan ayrılırken Carlos, "Çok teşekkürler kardeşim" deyince Arda şaşkınlıkla arkasını dönüp efsane isme baktı.

Bu anlar İspanyol basınında ilgi gördü. 'Roberto Carlos'un Türkçe konuşması, Arda Güler'i şaşırttı' ifadeleri kullanıldı.