Roberto Carlos sahalara geri döndü! Yeni durağı İngiltere

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan ve Sivasspor'un da teknik direktörlüğünü yapan Brezilyalı efsane sol bek Roberto Carlos, yeşil sahalara geri dönüyor. 48 yaşındaki efsane futbolcu, İngiltere'de bulunan bir amatör kulüp ile maça çıkacak.

Fanatik

Uzun yıllar Real Madrid'de dünya futboluna damgasını vuran ve ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen efsane sol bek Roberto Carlos sahalara geri dönüyor.

Fanatik'in BBC'den aktardığı habere göre, İngiltere'de amatör takımların mücadele ettiği Sunday League'de yer alan The Bull In The Barne, takımı bir e-ticaret sitesinde yer alan 5 Sterlin'lik 'Rüya transfer ' adlı çekilişi kazanarak, Roberto Carlos'u maçlarında oynatmaya hak kazandılar.

Şu anda 48 yaşında olan Brezilyalı efsane, takımın Şubat ayındaki maçlarından birinde forma giyecek.

Takımın hem forveti hem de kulüp sekreteri olan Matthew Brown konu ile olayın nasıl geliştiğini şu sözlerle anlattı: "Çekilişte, takımınıza profesyonel bir futbolcunun katılması için 5 Sterlin ödüyorsunuz. Takım arkadaşlarımızdan birisi "hadi bir deneyelim" dedi ve kazandık."

Dele Alli, Everton yolunda

"İNANAMADIK"

Çekilişi kazandıkları haberine inanamadıklarını da belirten Matthew Brown, "Cuma öğleden sonra menajerimiz Ed Speller, yarışmayı kazandığımızı söyleyen bir mesaj gönderdi ve hiçbirimiz ona inanmadık. Bize şaka yaptığını düşündük. Cumartesi günü başım biraz ağrıyarak uyandım ve insanlardan "Roberto Carlos hakkında doğru mu?" diyen mesajlar aldım. ve o noktada "Bu olamaz, bu sadece bir rüya" diye düşünüyordum." sözlerini dile getirdi.

Kariyerinden Dünya Kupası'ndan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna kadar birçok başarı bulunan Roberto Carlos, 2016 yılında futbol kariyerine son noktayı koymuştu ve şu anda Real Madrid'de görev yapıyor.

Yeni Mane deniyordu, Fenerbahçe'ye geliyor