Rize’yi yeneceğiz

“Çaykur Rize hem oynadığı futbolla, hem de sıralamadaki yeriyle lige en iyi başlayan takımlardan biri. Rize çok zor bir deplasman haline geldi. Ama galip gelmek istiyoruz.”

Beşiktaş’ı deviren MP Antalyaspor, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, Rizespor’un ligin en iyi takımlarından olduğunu ve kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti:

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNİN MORALİ VAR

“Çaykur Rizespor hem oynadığı futbolla, hem de sıralamadaki yeriyle lige en iyi başlayan takımlardan biri. Rize çok zor bir deplasman haline geldi. Bizde Beşiktaş galibiyetiyle moral kazandık. İhtiyacımız olan bir galibiyet vardı. Şimdi daha rahat çalışabiliyoruz. Oyuncularımız daha istekli. Biraz daha huzur bulduk. Çok iyi bir maç olacak. Oyuncularımıza bir tane maç kazanmayla bu işin sonunun gelmeyeceğini, istikrarlı bir takım haline gelmek için birkaç tane seri maç kazanıp sonra düşünmemiz gerektiğini söyledim.

MAÇTA ŞANS FAKTÖRÜ BİZLE OLMALI

Çalışmalarımız iyi gidiyor. Rizespor’a gidip galip gelmek istiyoruz. Her maça ayrı ayrı bakmak lazım. Biz biraz daha topla yavaş oynamayı düşünen bir takımdık geçen sene. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Oyuncularımız buna adapte olmaya çalışıyor. Doğru işler yapmaya başladılar. Biz düşündüğümüz, planladığımız şeyleri yapıyoruz. Maç kazanmada şans faktörü ve oyuncuların bireysel faktörleri de var. Bunlar bizle olursa maçı kazanırız.”