Rizespor'dan Galatasaray için olay paylaşım: Ne oldu balonlara? Tüm havaları söndü!

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 31.hafta mücadelesinde Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti. Karadeniz ekibi maç sonrası sosyal medya hesabından çok konuşulacak paylaşımlar yaptı. Rizespor, Galatasaray'a Vedat Muriqi ve Mbaye Diagne göndermesiyle birlikte ‘Ne oldu balonlara? Tüm havaları söndü!' paylaşımı yaptı.

Rizespor cephesi, Galatasaray'ı 4-3 yendikleri maçın ardından sosyal medyada flaş paylaşımlara imza attı.

DIAGNE GÖNDERMESİ

Karadeniz temsilcisi Twitter hesabından maç sonunda 4-3 kazandıkları duyurusunu, Galatasaray'ın Rize'de 3-2 kazandığı maçın uzatmasında Diagne'nin attığı gole verdiği "random harf tepkisi" şeklinde yaptı.

"İSTANBUL'DA 21 ATMACA VAR"

Rizespor hemen ardından TT Stadı'ndaki soyunma odasındaki sevinç görüntülerini, "İstanbul'da 21 Atmaca var" mesajıyla paylaştı.

Galatasaray'ın taraftar topluluğu ultrAslan, Fenerbahçe ile Vedat Muriqi transferi için karşı karşıya geldiği dönemde "Rize'de bir Aslan var" mesajıyla Muriqi'nin Galatasaray'a gelmek istediğini belirten bir paylaşım yapmış ve sarı-kırmızılı taraftarlar o dönem bu sözü çok benimsemişti.

"NE OLDU BALONLARA? TÜM HAVALARI SÖNDÜ"

Rizespor son olarak ise "Ne oldu balonlara? Tüm havaları söndü" mesajıyla birlikte Cimillo İbo'nun "Kral geri döndü" şarkısını paylaştı.