Rıza Çalımbay'ın rüya transferi gerçekleşiyor! Beşiktaş'tan geliyor...

Rıza Çalımbay tanıdık bir ismi Sivasspor'a istiyor. Gelecek sezon tekrar Avrupa'yı hedefleyen Sivasspor'da Rıza Çalımbay, eski öğrencisi Tyler Boyd'a kancayı taktı. Tyler Boyd'un Beşiktaş'ın planları arasında yer almaması transferin önünü açıyor.

Aksam.com.tr

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Tyler Boyd'u tekrar takımda görmek istiyor... Spor Toto Süper Lig'den düşmesine kesin gözüyle bakılan Çaykur Rizespor'da öne çıkan isimler transferin de gözdesi haline geldi. Bu futbolcular arasında Beşiktaş'tan kiralanan Tyler Boyd da yer alıyor. Sezon sonu siyah-beyazlılara geri dönecek olan ve Beşiktaş tarafından kadroda düşünülmeyen Tyler Boyd için Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, devreye girmeye hazırlanıyor.

Yusuf Yazıcı'nın tepkisi Rusya'da gündem oldu! Teknik direktörden geri adım

RIZA ÇALIMBAY, TYLER BOYD İÇİN BİZZAT DEVREYE GİRMİŞTİ

2020-2021 sezonunda Sivasspor forması giyen Tyler Boyd, geçtiğimiz sezon Çalımbay'ın çok istemesine rağmen Çaykur Rizespor'a gitmişti. O dönem konuya ilişkin açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik direktör, "Beşiktaş'tan yana bir sıkıntı yok. Ama maalesef menajerler pek sıcak bakmadılar. Belki kafalarında başka düşünceleri vardı ve Beşiktaş'tan ayrılmak istemediler. Şu anda bir görüşme falan yok. Menajerleriyle ben de konuştum, onlar bekleyeceklerini ve Beşiktaş'tan ayrılmak istemediklerini söylediler. Biz de başka oyuncu aramaya başladık." diye konuşmuştu.

Abdullah Avcı'nın varlığı yetti! Trabzonspor'dan Galatasaray'a Kazımcan Karataş çalımı

RIZA ÇALIMBAY'IN AVRUPA HEDEFİ

Çaykur Rizespor'un küme düşmesiyle birlikte Rize ekibinde devam etmek istemeyen 27 yaşındaki futbolcuyu Rıza Çalımbay çok istiyor. Ziraat Türkiye Kupası'nı alarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan "Yiğidolar", ona göre bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.

Sivasspor ile 15 maça çıkan ABD'li sağ kanat, 5 gol kaydetmişti. Çaykur Rizespor'da ise daha fazla süre alan Boyd bu sezon 27 maça çıktı, 1 gol-3 asist üretti.

Emir Ortakaya sürprizi! Fenerbahçe'de yeni bir yıldız doğuyor