Rıza Çalımbay'ın azmi meyvesini verdi! Demir Grup Sivasspor'a rekor transfer geliri!

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın sık sık forma şansı verdiği Kerem Atakan Kesgin'e Fransız devi Olimpik Lyon talip oldu. Geçen sezon Altay'dan Cenk Özkacar'ı kadrosuna katan Lyon, bu kez gözünü Rıza Çalımbay'ın prensine dikti. Bütçesinde 100 milyon TL açık bulunan Sivasspor'un Kerem Atakan Kesgin'in satışından tarihi bir gelir elde etmesi bekleniyor.

Demir Grup Sivasspor'da Rıza Çalımbay'a Kerem Atakan Kesgin piyangosu! Spor Toto Süper Lig'de 11. sırada yer alan Sivasspor'un tek bir düşüncesi var; o da başta Kerem Atakan Kesgin olmak üzere bir an önce parlayan yıldızlarını satabilmek. Rıza Çalımbay önderliğinde Türk futbolunun ekonomik olarak yıllardır örnek gösterilen kulüplerinden biri olan kırmızı-beyazlılar, düşen gelirler ve artan maliyetlerle beraber sıkıntıya girdi.

İlk kez bir sezonu 100 milyon TL borçla kapatacak olan Sivasspor'da bu sene öne çıkan isimlerin satışından gelir elde edilmesi hedefleniyor.

Ali Koç'un en anlamsız transferiydi, 1 sezon bile sabredilmedi: "Kendine kulüp bul"

RIZA ÇALIMBAY ONUN UĞRUNA HAKAN ARSLAN'I KESMİŞTİ

21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin de bu sezonun en dikkat çeken ismi oldu. Rıza Çalımbay'ın Hakan Arslan'ı kesip yıldızını parlattığı başarılı orta saha oyuncusuyla Avrupa'dan yakından ilgilenen kulüpler var.

Fanatik'te yer alan habere göre, özellikle Fransız kulübü Olimpik Lyon bir süredir Kerem'i takip ediyor, maçlarını izliyor. Fransız ekibinin genç futbolcuyla alakalı taramasını tamamladığı ve önümüzdeki günlerde Sivasspor'un kapısını resmen çalacağı ifade edildi.

Ceyhun Kazancı'nın 'gerek yok' dediği 14 milyon euroluk yıldızı Hull City kapıyor

RIZA ÇALIMBAY: "KEREM ATAKAN KESGİN MÜKEMMEL BİR İNSAN"

Rıza Çalımbay'ın bu sezon 15 maçta görev verdiği merkez orta saha oyuncusu, 1 gol attı.

Rıza Çalımbay, genç futbolcu hakkında geçtiğimiz aylarda, "Çok şey beklediğimiz bir arkadaştı. Ben, iyi olacağına inanıyordum. Çok iyi özelliklere sahip. Tekniği, profesyonelliği olsun... Mükemmel bir insan. Çok daha iyi olacağına inanıyorum." yorumunu yapmıştı.

Herkes gönderilmesini bekliyordu, Valerien Ismael sahip çıktı: Bana lazım

"KEREM ATAKAN KESGİN, VOLKAN DEMİREL'DEN KÜFÜR YEDİ"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0 yenerek eleyen Demir Grup Sivasspor'da Kerem Atakan'ın 90 dakika sonunda büyük sıkıntı yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadığı ortaya çıkmış, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Ziya Erdal, maç sonu yaptığı açıklamada Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel'in Kerem Atakan'a küfür ettiğini iddia etmişti.

Ozan Tufan bu yüzden kadro dışı kalmış! Fenerbahçe'nin büyük pişmanlığı

Ziya Erdal maç sonu yaptığı açıklamada, "20 yaşındaki kardeşimiz Kerem Atakan'a rakip takım hocası tarafından küfür ediliyor. Hocanın hala futbolculukta kaldığını düşünüyorum. Yakışmadı. Çocuk, maçın sevincini yaşayacağına şimdi gözyaşı döküyor. Çok zoruna gitmiş." ifadelerini kullanmıştı.

Ünal Aysal'dan kritik zirve | ÖZEL!