Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a tarihi kıyak! Siyah-beyazlıların imdadına yetişti

Beşiktaş, gösterdiği silik performansla taraftarların tepkisini çeken Kenan Karaman'ı gönderme kararı aldı. Devre arasında Kenan Karaman'ı siyah-beyazlılardan isteyen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ı reddeden Beşiktaş'ın, şimdi bu teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın ise siyah-beyazlılara beklenenden daha cazip bir teklifle geldiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına tüm hızıyla devam ediyor. Gedson Fernandes'i transfer eden, Alexander Sörloth için de nabız yoklayan siyah-beyazlılar, Kenan Karaman'ı ise gönderme kararı aldı. Bu konuda siyah-beyazlıların imdadına eski futbolcusu ve teknik direktörü Rıza Çalımbay yetişti. Sivasspor'un devre arasında yaptığı Kenan Karaman teklifini reddeden Beşiktaş'ın transfer için yeniden görüşmelere başladığı ortaya çıkarken, cazip bir teklifin Rıza Çalımbay cephesinden geldiği ortaya çıktı.

Geleceğin yıldız adayıydı, son haliyle Galatasaraylıları şoke etti!

KENAN KARAMAN İÇİN YENİ ZİRVE

Fotomaç'ta yer alan habere göre sezon başı takıma katılan ve geldiği günden bu yana gösterdiği düşük performans nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Kenan Karaman'ın durumu da yavaş yavaş şekilleniyor. Kenan'ı devre arasında Sivasspor'a vermeyi reddeden siyah-beyazlıların şimdi bu teklifi değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Domenec Torrent'ten Fatih Terim'e sert sözler: İmparator'un prenslerine kapıyı gösterdi

KENAN KARAMAN'A KARŞILIK DIMITRIOS GOUTAS

Kırmızı-beyazlılar, daha önce 27 yaşındaki oyuncu ile Yunan stoperi Dimitrios Goutas'ı takas edebileceği bilgisini siyah-beyazlılarla paylaşmıştı. Domagoj Vida ile sözleşme yenileme çalışmalarının devam ettiği Beşiktaş'ta, Goutas da ciddi şekilde düşünülmeye başlandığı ve "Kenan'a karşılık Goutas" önerisinin tekrarlanacağı ifade edildi.

Halil Dervişoğlu'nda ipler kopuyor! Galatasaray'a olay gönderme

Shakhtar Donetsk'i yıkan haber! Antrenör hayatını kaybetti