Rıza Çalımbay ''yeni Pini Balili''sini buldu! Sivasspor transferi bitirdi

Galatasaray'dan Olimpiu Morutan transferini sonuçlandıramayan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay çareyi İsrail'de buldu. ''Yiğidolar'', son olarak Al Nasr forması giyen Dia Saba ile anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki oyuncu, Pini Balili'den sonra Sivasspor'un ikinci İsrailli futbolcusu olacak. Bu transferle Dia Saba, Rıza Çalımbay'ın sürekli eksikliğinden bahsettiği ''10 numara'' bölgesindeki boşluğu doldurmuş olacak.

aksam.com.tr

Yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam eden Sivasspor'da teknik patron Rıza Çalımbay, "10 numara" bölgesi için aradığı ismi İsrail'de buldu. Son olarak Galatasaray'dan Olimpiu Morutan'ı isteyen ancak sarı-kırmızılıların Rumen oyuncuyu İtalya'ya göndermesinin ardından rotayı başka isimlere çeviren Rıza Çalımbay, Dia Saba isminde karar kıldı.

"Joao Pedro ilk devreyi kapattı!" Fenerbahçe'de deprem etkisi yaratan iddia

DIA SABA SİVASSPOR'A GELİYOR

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgiye göre kırmızı-beyazlılar, İsrail Milli Takım oyuncusu Dia Saba'yı transfer görüşmelerinde bulunmak için Türkiye'ye getirdi. Suudi Arabistan devi Al-Nassr ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan 29 yaşındaki "10 numara" için Sivasspor, bonservis ödemeyecek.

Inaki Pena'dan mutlusu yok! Barcelona'da sürpriz gelişme

RIZA ÇAIMBAY'A İLAÇ OLACAK

Geçtiğimiz sezon 29 maçta forma giyen tecrübeli forvet arkası, 13 gol-9 asistlik dikkat çekici bir katkı sağladı. Saba'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon 800 bin euro. Saba, Sivasspor'un hücum bölgesinde yaşadığı eksikliği de gidermiş olacak.

İlaç gibi geldi! Fenerbahçe'ye Samatta müjdesi

PINI BALILI'DEN SONRA...

Saba, 2005 ila 2009 yıllar arası forma giyen Pini Balili'den sonra Sivasspr'un ikinci İsrailli futbolcusu olacak. Balili, Sivasspor'a ezeli rakip Kayserispor'dan gelmiş ve transfer o dönem iki kulüp arasındaki ilişkileri germişti.

aksam.com.tr

Sinan Engin, "Kayıtlara geçin" dedi ve bombayı patlattı: Abdülkerim Durmaz dondu kaldı!