Tam 'her şey bitti' derken Rıza Çalımbay sürprizi! Gündeme bomba gibi düştü

Beşiktaş'a Rıza Çalımbay sitemi! Duayen yazar Bilal Meşe, Beşiktaş'ın Valerien Ismael kararını eleştirdi ve Rıza Çalımbay önerisini gündeme getirdi. Usta yazar, “Çalımbay ne güne duruyor?” dedi ve Mehmet Özdilek örneğini de vererek Siyah-Beyazlılara serzenişte bulundu.

Milliyet

Beşiktaş'ta teknik direktör konusu Valerien Ismael ile çözülürken Rıza Çalımbay ismi bir kez daha gündeme geldi. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın teknik direktör tercihini eleştirdi ve Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek gibi isimlere neden şans verilmediği konusunda Siyah-Beyazlıları eleştirdi.

RIZA ÇALIMBAY ÜZERİNDEN YÖNETİME ELEŞTİRİ

'Rıza Çalımbay ne güne duruyor?' diyerek Beşiktaş yönetimine sitem eden Meşe, "Sivasspor'da sanırsınız ki bir eli yağda, diğer eli balda! Hiç de öyle değil. Dar bir bütçeyle yapılmış kadro, buna karşın çok başarılı işler..." ifadelerini kullandı.

"BU KADAR YERLİ HOCAMIZ VARKEN..."

Rıza Çalımbay'ın yanı sıra Mehmet Özdilek vurgusu da yapan usta yazar, "Mehmet Özdilek, yıllardır adı geçiyor, ama bir türlü o göreve gelemiyor nedense! Bu işin torpili falan olmaz. Hepsi Beşiktaş'ın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş insanlar... Bu kadar yerli hocamız varken, yurt dışından yabancı ithal etmek neyin nesidir... Anlayan varsa, beri gelsin!" şeklinde konuştu.

Çılgın rakam! Kerem Aktürkoğlu için dev kulüp parayı hazırladı: Rekor geliyor

Marek Hamsik'ten kahreden haber! Trabzonsporlular çok üzülecek

Marcao Teixeira'ya dünya devi talip oldu! Galatasaray'a müthiş teklif

Erling Haaland'ın yeri çabuk doldu! Salzburg fabrikası Borussia Dortmund'a çalışıyor