Rıza Çalımbay muradına erdi! Pedro Henrique sonrası korkulan olmadı

Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın favorisi Mustapha Yatabare ile sözleşme uzatılıyor. Pedro Henrique'nin sürpriz ayrılığı sonrası Mustapha Yatabare'nin takımda tutulmasına özellikle önem veren Rıza Çalımbay'ın bu gelişmenin ardından korktuğu da başına gelmemiş oldu.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor ile Süper Lig'de üst üste üç sezon 10'dan fazla gol atan oyuncular arasına girmeyi başararak tarihe geçen Mustapha Yatabare'yi takımda tutuyor.

"Valerien Ismael gider, Şenol Güneş gelir" Fenerbahçe derbisi öncesi bomba iddia

RIZA ÇALIMBAY'IN GÖZDESİ

Fanatik'te yer alan habere göre, kırmızı-beyazlı kulüple kontratı 30 Haziran 2023'te sona erecek olan Malili golcünün sözleşmesi uzatılıyor. Trabzonspor'la başladığı Türkiye serüveninde Karabükspor ve Konyaspor formaları da giyen Yatabare, Sivasspor'da Rıza Çalımbay'la beraber kulübün en önemli isimlerinden biri haline geldi.

MEHMET YILDIZ VE AATIFCHAHECHOUCHE GİBİ

Bu sezon Sivasspor formasıyla 40 maça çıkan Mustapha Yatabare, 25 kez de ilk 11'de görev aldı. Yatabare'nin sergilediği bu performansı daha önce kulübün unutulmaz oyuncuları Aatif Chahechouhe ve Mehmet Yıldız da ortaya koymuştu.

Mergim Berisha'da Fenerbahçe kararını verdi! Darp iddiaları ile gündeme gelmişti...