Rıdvan Yılmaz'ın yeri çabuk doldu! Beşiktaş'tan beklenmedik hamle...

Rıdvan Yılmaz transferi için artık günler sayılırken Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Torino ve Eintracht Frankfurt'un resmi girişimlerde bulunduğu Rıdvan Yılmaz'ın yeri, yine altyapıdan Ahmet Gülay ile dolacak. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın son dönemde yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan Rıdvan Yılmaz, Siyah-Beyazlılara veda ediyor. Torino başta olmak üzere Eintracht Frankfurt ve bazı Fransız ekiplerinden teklifler alan Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'dan hatırı sayılır bir bonservis kazanacak. Öte yandan Kara Kartal, başarılı futbolcunun yerine getireceği ismi de şimdiden belirledi.

Yusuf Yazıcı yıkıldı kaldı! "Evet haber doğru" Rusya'da gündem oldu

RIDVAN YILMAZ'IN YERİ YİNE ALTYAPIDAN DOLUYOR

Ertan Süzgün'ün haberine göre Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın yerini Ahmet Gülay ile dolduracak. 2020-21 sezonu başında Alanyaspor'a kiralanan 19 yaşındaki Ahmet Gülay, yeni sezon öncesi Beşiktaş'a dönüyor.

AHMET GÜLAY'IN İSTATİSTİKLERİ

Öz kaynak devrimi başlatan Siyah-Beyazlılar, Rıdvan Yılmaz'ın yerini yine altyapıdan Ahmet Gülay ile dolduracak. Alanyaspor formasıyla toplam 12 maça çıkan Ahmet Gülay skor katkısı veremedi. Beşiktaş ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki sol bekin performansının yeterli görülmesi halinde Siyah-Beyazlılar genç futbolcuyla yeni sözleşme imzalayacak.

Edinson Cavani'nin yerine 2 metrelik golcü! Cristiano Ronaldo'ya 'dev' hediye