Rıdvan Yılmaz'a niyet Süper Lig'in yıldızına kısmet! Avrupa devi ilk adımı attı

Rıdvan Yılmaz ile ilgilenen Olimpik Lyon Süper Lig'in yıldızına hayran kaldı. Devre arasında Kasımpaşa'ya gelen ve golleriyle damga vuran Jackson Muleka, Rıdvan Yılmaz'ı takip eden Fransız devinin listesine girdi.

aksam.com.tr

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'ın adı uzun süredir Olimpik Lyon ile anılıyordu. Siyah-beyazlıların 20 yaşındaki sol bekini yakından takip eden Fransız devi Kasımpaşa'nın yıldız forveti Jackson Muleka'ya hayran kaldı.

RIDVAN YILMAZ İÇİN SÜPER LİG'İ MARKAJA ALMIŞLARDI

Rıdvan Yılmaz dolayısıyla Süper Lig'i yakından takip eden Olimpik Lyon gözlemcileri Jackson Muleka'ya hayran kaldı.

Aksam.com.tr'nin Foot Mercato'dan aktardığı habere göre, Fransız devi yaklaşan yaz transfer dönemi öncesinde Kasımpaşa'da forma giyen Jackson Muleka'yı yakından takip ediyor. Önümüzdeki sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Olimpik Lyon temsilcilerine yeni bir görev de verdi.

JACKSON MULEKA'YI TAKİBE ALDILAR

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettiği maçı Rıdvan Yılmaz vesilesi takip eden Olimpik Lyon yetkilileri Kongolu oyuncuya hayran kaldı.

Haberin devamında, Lyon'un golcü futbolcuyu takip etmek için Kasımpaşa'nın maçlarına gözlemcilerini gönderdiği ifade edilirken, Fransız ekibinin sezon sonunda Jackson Muleka için harekete geçmeye planlandığı belirtildi.

MULEKA'NIN KARNESİ

Kasımpaşa'ya ara transfer döneminde transfer olan Kongolu golcü, Süper Lig'de çıktığı 11 maçta 12 gol atıp 3 de asist yaptı. 66 dakikada bir gol atma başarısı gösteren 22 yaşındaki isim zirvedeki formu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.